Nejlepší šaty v XXL velikostech

Tagy:  šaty v nadměrné velikosti, XXL velikost, letní šaty

Sponzorované odkazy:

Nejlepší šaty v XXL velikostech

Vybrat perfektní šaty pro váš typ postavy a osobnost není nic těžkého, i když si to někdy myslíte. Každá typ postavy má nějaké přednosti a také bohužel i nedostatky, které je třeba zamaskovat.

Možné jste se až do teď vyhýbaly nošení šatů, které zdůrazňují vaše křivky, ale to je velká škoda. Na druhou stranu, vtěsnat se do šatů o číslo menší s nadějí, že vás zeštíhlí, není příliš šťastné řešení. Existuje přeci mnoho značek, které se specializují výhradně jen na oblečení v nadměrných velikostech. Najdete zde neuvěřitelné množství ohromujících šatů rozličných střihů, stylu a barev.

V žádném případě nemusíte skrývat své tělo pod volné oblečení, které má ještě ke všemu opačný efekt – přidává vám až jednu velikost navíc. Buďte hrdé na své křivky! Všimly jste si, že i celebrity jsou hrdé na své křivky, třeba Beyonce na své ženské boky nebo JLo na sexy kulatý zadeček.

Správný výběr šatů pro každou ženu

Černé šaty zužující horní polovinu tělaČerné šaty zužující horní polovinu těla Fialové šaty s potiskemFialové šaty s potiskem Fialové šatyFialové šaty

Pokud máte dokonale zpevněné paže, můžete si dovolit šaty bez rukávů. V případě, že vám plandá na pažích povolená kůže, snažte se vybírat šaty alespoň s krátkým rukávem.

Výstřih do V a kožený pásek – skvělá volbaVýstřih do V a kožený pásek – skvělá volba Široký výstřih do vé je velmi sexyŠiroký výstřih do vé je velmi sexy

Výstřih šatů pomůže přilákat pozornost na poprsí, krk a krásný obličej. Nejvíce vám prospěje výstřih do V, protože zeštíhluje a zužuje ramena. Zkuste ho, opravdu funguje.

Dlouhé šaty s potiskemDlouhé šaty s potiskem Dlouhé šaty se zužujícím efektem bokůDlouhé šaty se zužujícím efektem boků Dlouhé šaty s exotickým motivemDlouhé šaty s exotickým motivem

Jste vysoká a robustní, pak si vyberte dlouhé šaty, protože vám pomůžou postavu trochu zkrátit. Pro menší jsou připraveny kratší šaty, ale zase ne moc krásné, neměly by odkrývat, co má být skryto.

Stihly jste nachytat první sluníčko nebo pravidelně navštěvujete solárium a vaše pleť je opálená do bronzova, tak jí dejte na obdiv. Pro ty, sluníčkem nepolíbené, jsou určeny samoopalovací krémy a spreje. Křídově bílá pleť je nezdravá a měly byste velké problémy s výběrem správné barvy šatů, které by seděly vašemu odstínu pleti.

Krajka s fialovým podklademKrajka s fialovým podkladem Krajkové efektyKrajkové efekty

Šaty by neměly být průhledné, nejsou elegantní a vaší postavě nelichotí. Pokud ale po transparentních látkách toužíte, dbejte, aby měly neprůhledný podklad.

Bílé šatyBílé šaty Černé šatyČerné šaty Černé koktejlkyČerné koktejlky

Výběr jednoduchých šatů je tou správnou volbou pro váš typ postavy, bez ohledu na příležitost. V jednoduchosti je krása! Trefou do černého jsou i nadčasové barvy, mezi které patří bílá a černá.

Zdroj: www.igigi.com

Článek Nejlepší šaty v XXL velikostech byl publikován 27. června 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...