¾ kalhoty a boty

Tagy:  3/4 kalhoty, letní kalhoty, sandály, lodičky, lodičky s otevřenou špičkou, baleríny, sandály na klínu

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. ¾ kalhoty a boty
  2. Delší ¾ kalhoty „čekající velkou vodu“
¾ kalhoty a boty

Výběr bot, vhodných pro krátké kalhoty, závisí na tvaru a tkanině oblečení, tvaru postavy, barvě a samozřejmě na tom, jaké je roční období.

Žabky nebo páskové sandály

Flip flop – GuessFlip flop – Guess Páskové sandály Sam EdelmanPáskové sandály Sam Edelman 3/4kalhoty a páskové sandály3/4kalhoty a páskové sandály

To jsou skvělé boty pro svěží letní vzhled. Plochá sandálky nebo žabky vypadají moc dobře, ale k tříčtvrtečním kalhotám může být i mírný podpatek. Při hledání vhodné obuvi mějte na mysli, že široký pásek by měl mít velký bytelný podpatek, zatímco úzké pásky mají plochou podrážkou nebo jen velmi malý podpatek.

Lodičky na vysokém podpatku uzavřené a s otevřenou špičkou

Lodičky SofftLodičky Sofft Lodičky s otevřenou špičkou FossiliLodičky s otevřenou špičkou Fossili 3/4kalhoty a lodičky s otevřenou špičkou3/4kalhoty a lodičky s otevřenou špičkou

Přidejte trochu vašim tříčtvrtečním kalhotám trochu lesku, tak že si k nim obujete hezké lodičky s uzavřenou nebo otevřenou špičkou na středně vysokém podpatku, i tak budete působit velmi žensky. Pokud byste zvolila velmi vysoký podpatek, odváděl by pozornost od oblečení.

Sandály na klínu

Sandály na klínu DereonSandály na klínu Dereon Sandály na klínu Dolce VitaSandály na klínu Dolce Vita 3/4kalhoty a sandály na klínu3/4kalhoty a sandály na klínu

Zkrácené kalhoty a sandály na klínu jsou přirozenou a atraktivní kombinací. Hlavně se ujistěte, že horní část bot je co nejvíce otevřená, také by boty neměly být příliš složité, jinak by ve spojení s outfitem působily robustně.

Baleríny a baleríny s páskem

Baleríny R2Baleríny R2 Baleríny KeenBaleríny Keen 3/4kalhoty a baleríny3/4kalhoty a baleríny

Baleríny působí s ¾ kalhotami docela dobře, pokud ale nemáte příliš silné nohy. V případě, že jsou baleríny opatřeny ještě páskem, jsou nohy ještě více zkráceny.

Vysoké boty

Vysoké boty EccoVysoké boty Ecco Vysoké boty Franco SartoVysoké boty Franco Sarto

Boty nebo kozačky ve výšce pod kolena jsou skvělým doplněním krátkých kalhot širokého střihu. Mám na mysli kalhoty „gauchos“, které jsou velmi široké a do zvonu, ve zkrácené délce nad kotníky nebo do půli lýtek. Boty volte s podpatkem i bez podpatku. Tento styl však využijete až na podzim.

3/4kalhoty3/4kalhoty

VYHNĚTE SE:

Těžké robustní boty

Těžké robustní a objemné boty odvádějí pozornost od vašeho outfitu, proto se jim vyhněte.

Pozor na barvu

V duchu si představte svůj outfit, tvary a barevné sladění s doplňky. Aby celkový vzhled vypadat přirozeně, omezte přílišné barevné kontrasty. Z toho důvodu, boty, které kontrastují s kalhoty, nejsou tou pravou volbou, protože rozdělí celkový vzhled na bloky.

„Přeplácanost“

Boty pestrobarevné nebo s potiskem můžou zničit celkový vzhled, protože se neshodují s barvou kalhot, opět dojde k vytvoření bloků místo přirozenosti.

Zdroj: www.shoes.com, www.net-a-porter.com

Článek ¾ kalhoty a boty byl publikován 29. června 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...