Trička s vtipným potiskem

Tagy:  trička s potiskem, vtipná trička

Sponzorované odkazy:

Trička s vtipným potiskem

Vneste barvy do nudné šedi všednodennosti, pořiďte si tričko s vtipným potiskem. Tričko s legračním obrázkem nebo nápisem lidi baví, rozesměje každého, koho potkáte a vy budete mít dobrý pocit z toho, že si vás někdo všiml a hlavně z toho, že rozdáváte radost.

90. léta90. léta duchduch egoego

Navrhněte si své vlastní tričko

Navrhněte si své vlastní tričko, ať vyjádříte, co opravdu cítíte, ukažte, že jste jedineční a zaujměte okolí. Možná už máte určitou představu, nyní jen stačí přesunout nápad na papír nebo se naučit s grafickým programem, kde vytvoříte návrh. Ničeho se nebojte, je to extrémně jednoduché a navíc zábavné.

mastermaster nevernever pennypenny

Tričko, které vás prozradí

Móda vyjadřuje naši osobnost, a pokud na to vtipný obrázek nestačí, může si to okolí přečíst. Cítíte se mladší, než doopravdy jste? Pak se vám veselá trička budou líbit. Je totiž jedno jestli vám je dvacet nebo třicet, tyto trička vás omladí.

Pozor by si měly dát pouze plnoštíhlé dámy. Vy se vyvarujte velkoplošným potiskům na tričku, a pokud toužíte po nápisu, měl by být umístěn diagonálně. Stejně tak neupozorňujte na velké poprsí obřími vzory nebo nápisy, které by se mohly nevhodně roztáhnout do stran. Naopak velké bříško výborně schováte pod trendy volnější tričko ve styku punk.

Facebook

facebookfacebook

Někteří si možná myslí, že facebook mánie už pominula, ale opak je pravdou. Stále mnoho lidí si život bez facebooku nedokáže představit, pro vás bylo vytvořeno tričko vyjadřující váš život po seznámení s facebookem.

Značky

značkyznačky

Připadá vám honba za značkovým oblečením trapná? Pak se vám budou líbit následující trička. Jistě na první pohled poznáváte, že trička parodují značky Lacoste, Calvin Klein a Dolce & Gabbana.

plíceplíce savesave sunsun

S čím kombinovat trička s vtipným potiskem

Barevná trička s vtipným potiskem oblečte k jednobarevným kalhotám nebo džínům, tím se tričko ještě více zvýrazní a vy budete k nepřehlédnutí.

Co se zdobení týče, můžete tričko oživit ještě více zajímavou broží z designového obchodu nebo plackou, které svým obrázkem doplňuje nápis.

Nemusíte se bát ani barevných a nevšedních hodinek, ty se k tomuto typu oblečení hodí.

Trička můžete zakoupit v internetovém obchodě www.geekshirts.cz

Článek Trička s vtipným potiskem byl publikován 26. července 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...