Dámský overal na spaní

Tagy:  overal, dámský overal, spaní, spánek, noc, večerní, letní, harémky, harémové kalhoty

Sponzorované odkazy:

Dámský overal na spaní

Kdo si myslí, že overal je pouze pro malé děti, je na omylu. Dámské overaly doslova hýbou módou. Dají se sehnat v různých velikostech, designech, délkách a střizích. Nabídka je natolik široká, že si každá z vás najde ten pravý!

Overaly, autor: stajlOveraly, autor: stajl

Harémky

Módně provokativní záležitost, to jsou dámské overaly. Nejmodernější střih jsou tzv. harémové kalhoty se širšími nohavicemi a přiléhavými elastickými lemy. Velice atraktivní jsou varianty bandžu s elastickým okrajem dekoltu a se širokou podprsní páskou.

Sukně nebo overal?

Největší výhoda všech overalů je, že nemusíte přemýšlet, jak nejlépe zkombinovat vršek a spodek. Stejnou výhodu mají také šaty, které letošní léto overal doslova „strčil do kapsy“. Pokud chcete být trendy, vyzkoušejte si overal, nejen že půjdete s dobou, ale navíc se budete cítit nadmíru pohodlně. Na výběr máte z několika variant a střihů. Na jaře nejvíce využijete overaly s dlouhými nebo se tříčtvrtečními nohavicemi a s krátkým nebo dlouhým rukávem. Naopak v létě se zkracuje všechno, co se dá. Nejinak je tomu i u dámských overalů, u kterých se nemusíte bát odhalit i ramena.

Dlouhý nebo krátký?Dlouhý nebo krátký?

Večerní róba

Dámské overaly se hodí nejen na běžné nošení, do práce, do kina, na pláž, ale také do společnosti na večerní událost. S elegantními modely overalů se doslova roztrhl pytel. Tento model zaujme na první pohled.
Při výběru večerních overalů dávejte přednost dlouhým nebo tříčtvrtečním nohavicím. Mohou být nejen plandavé (harémky) nebo úzké. Záleží na vašem vkusu a postavě.

Letní overaly

Krátké dámské overaly s rovným elastickým výstřihem, bez ramínek ozdobený velkým páskem nebo mašlí v pase, to se rovná nápaditý a originální design pro letošní léto.
Stylové jsou také krátké overaly s rovným elastickým výstřihem a velmi tenkými ramínky.
Další varianta dámského letního overalu tkví v překříženém výstřihu do tvaru písmene V a v tenkých špagetových ramínkách.
Balónový efekt je moderní nejen u sukní, kalhot a šatů, ale také u dámských overalů. Postupně se rozšiřující svršek až do pasu, kde je pomocí gumy vytvořen onen balónový efekt je naprostý hit pro jaro-léto 2011.

Overal na spaní

Overaly se dají nosit nejen přes den, ale také na spaní. Existují jak dlouhé overaly, tak i krátké a velice sexy kousky. Bavlněné nebo sametové, stačí si jen vybrat. S krajkou, na ramínka, upnuté, volné … existuje nepřeberné množství různých stylů a barev.
Overal vás v noci nikde neškrtí ani netáhne. Jedná se o velmi praktickou módní záležitost nejen do postele, ale i na běžné nošení.

Overaly vám zaručí pohodlný a ničím nerušený spánek, autor: Alyssa L. MillerOveraly vám zaručí pohodlný a ničím nerušený spánek, autor: Alyssa L. Miller

Overaly jsou velice pohodlné, vzdušné, praktické a sexy. Overaly se hodí nejen k elegantní dámě, ale také ženě se sportovním duchem.
S overalem v květovaném a extravagantním vzoru dáte jasně najevo, že sledujete aktuální trendy a víte, co se nosí. Obohaťte si šatník o praktický dámský overal!

Článek Dámský overal na spaní byl publikován 19. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...