Košile New Yorker

Tagy:  košile, new yorker, smog, amisu, fishbone, kostkované, kostičkované košile, army styl

Sponzorované odkazy:

Košile New Yorker

V obchodech New Yorker najdete vždy módní oblečení nejen pro ženy, ale i pro muže. Dnešní článek vás seznámí s posledními trendy košil. Košile z obchodů New Yorker jsou pro každou příležitost, do města, do zaměstnání a dokonce i na párty.

New Yorker pro mladé

New Yorker je dynamická módní značka, která uspokojuje převážně mladou generaci. Tato německá značka působí na své „fashion“ scéně již od roku 1971. Celkem čítá cca 840 poboček ve 28 zemích. Pokud zakoupíte moderní a trendy oblečení v obchodech New Yorker, máte zaručeno kvalitní zboží za přijatelnou cenu.

New Yorker – sortiment

V obchodech New Yorker najdete vždy módní oblečení podle nejnovějších trendů, dále celou řadu různých doplňků, od bižuterie počínaje, přes pásky, čepice, čelenky, brýle po svůdné spodní prádlo, dárkové poukázky, kabelky, obuv apod. Celá kolekce New Yorker se skládá ze značek Amisu, Smog, Censored, Fishbone a Fishbone Sister.

Kostkovaná košile a vhodné doplňkyKostkovaná košile a vhodné doplňky

Košile za výhodné ceny

Mezi nejmodernější pánské košile letos patří výhradně košile s army detaily. Ať už se jedná o různé nášivky, knoflíky, zipy, anebo nápisy. Skvěle se hodí např. k béžovým kalhotám a ke klasickým džínům.
Druhým módním trendem jsou kostkované košile v červených a zelených odstínech. K takovému typu košil se hodí např. klasické džíny světle modré barvy a různé stylové doplňky jako jsou kšiltovky, pásky, sluneční brýle ve stylu pilotů apod.
Jako třetí hit léta jsou džínové košile. Ano, jsou zpátky v módě. Úžasně vypadají v kombinaci s ležérními krátkými kalhotami anebo mikinami s kapucí.
V neposlední řadě určitě okouzlíte v košilích přímořského vzhledu. Jemné, vzdušné a pohodlné košile světlých barev. Takový typ košil je nejvhodnější doplnit o sluneční brýle, klobouk nebo jemný šál. Jedině tak docílíte naprosto dokonalého celkového outfitu.

Kostkovaná košile s krátkým rukávem – SmogKostkovaná košile s krátkým rukávem – Smog

Trendy košile pro rok 2011

  • army košile
  • kostkované košile
  • džínové košile
  • košile přímořského vzhledu
Pánská košile Smog – army stylPánská košile Smog – army styl

Módní trendy

Pohodlné košile jsou ušity z příjemných a kvalitních materiálů. Při procházce městem nebo přírodou vás nikdy nezklamou. Moderní jsou měkké, světlé odstíny, kostkované košile v zelených, červených, bílých a modrých odstínech. Ležérního stylu dosáhnou pánové sepranými světlými nebo tmavými džínami, černými tričky a samozřejmě army nebo kostkovanými košilemi.
Kostkované košile se hodí nejen k mikinám a vestám, ale také k pulovrům. Samozřejmě není pulovr jako pulovr. Letos si dejte pozor na to, aby ten váš správný trendy pulovr měl kapucu s pestrým vzorem.
Dalším hitem jsou lososové barvy s potiskem nebo kostkované košile se žlutým límcem.

Článek Košile New Yorker byl publikován 23. srpna 2011 v 22.45 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...