Cross Jeans

Tagy:  Cross Jeans, jeans, džíny, trička, kalhoty

Sponzorované odkazy:

Cross Jeans

Džíny jsou dnes nepostradatelnou módní záležitostí. Neznám nikoho, kdo by ve svém šatníku neměl alespoň pár moderních džínů. Nosí je nejen muži, ale také ženy a děti. Moderní denim snad nikdy nevyjde z módy.

Kvalita na prvním místě

Mnoho lidí si oblíbilo rifle hlavně kvůli jejich pohodlnosti. Dají se nosit nejen ve volném čase, ale i do práce, na schůzky, jednání, do kina na procházky apod. Tento typ kalhot je určitý druh oblečení, na který se nevyplatí příliš šetřit. Možná jste se právě vy setkala s tím, že se vám nové a hlavně levné rifle po vyprání srazily, změnila se jejich barva, možná se sepraly, vytáhly nebo dokonce i roztrhly. Investovat se do kvalitních a pohodlných kalhot zaručeně vyplatí.

Cross

Velice oblíbená a známá značka Cross Jeans se může pochlubit vysoce kvalitními a hlavně i trendy džíny z denimu. Na evropském trhu působí od sedmdesátých let.
Značka Cross Jeans nabízí také další oblečení, jako jsou např. bundy, košile, trička, tílka, šaty, vesty atd.
Značka Cross obléká převážně mladou generaci lidí. Věková kategorie se pohybuje mezi 18–24 lety. Ostatně značkové oblečení Cross Jeans mohou nosit všichni, kteří se mladí cítí a chtějí tak zůstat i nadále.
Oblečení značky Cross se dá charakterizovat několika slovy – jednoduché, přirozené, originální, trendy, stylové, kreativní, komfortní, moderní a hlavně kvalitní. Nesporný plus této firmy je pohodlné nošení (převážně džínů) a finanční dostupnost.

Dámské džíny

V nejposlednější kolekci značky Cross Jeans najdeme bezpochyby trendy skinny džíny, ale také klasické rovné anebo lehce zvonové. Pokud si nevíte rady s barvou, vsaďte na klasickou modrou, černou anebo šedou barvu.

Pánské džíny

Pánové, kteří si mnohem více potrpí na pohodlí a ležérnosti ocení poslední kolekci značky Cross Jeans. Džíny jsou převážně volnější a rovné. Co se týče barev, je tomu stejně jako u dámské kolekce, tj. různé odstíny modré, černé a šedé. Absolutním hitem číslo jedna jsou lehce sepranější části riflí.

Trička Cross

Následující řádky vás stručně seznámí s posledními kolekcemi triček značky Cross Jeans. Pánská kolekce je doslova úchvatná. Úžasné odstíny modré a šedé barvy jsou to pravé. Nepostradatelný doplněk pánských triček je grafický design nebo různé nápisy v oblasti hrudníku. Bát se nemusíte ani límečků či proužků.
Dámská kolekce je dost podobná té pánské. Vévodí modré, bílé a červené barvy. Dámská trička nejsou nikterak vyzývavá nebo extravagantní, ale pohodlná a jednoduchá, která i tak na první pohled zaujmou.

Článek Cross Jeans byl publikován 5. září 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...