Boty Roxy – originální ,,skate“ styl pro každý den

Tagy:  Roxy, quiksilver, obuv, oblečení, společnost

Sponzorované odkazy:

Boty Roxy – originální ,,skate“ styl pro každý den

Nepatříte-li k příznivcům elegantní módy a raději si potrpíte na uvolněnější ,,skate“ styl barevných kombinací a nápaditých prvků, obuv Roxy je trefou do černého. Navštivte jeden z mnoha kamenných obchodů nebo zasurfujte na internetu a vyberte si botičky snů.

Něco málo o společnosti

Americká značka, proslulá po celém světě, plní prodejní regály svým originálním zbožím od roku 1990 a byla stvořena pro trendy ženy a mladé dívky nebojící se zaujmout a oslnit okolí. Zakladatel se jmenuje Bob McKnight, přičemž název značky vznikl jednoduše, podle jména jeho jediné dcery. Z počátku měla firma ve svém sortimentu pouze plavky Roxy a bikiny. Avšak už o rok později přišla s kolekcí sportovních dámských oděvů a následně pak i s denimovou kolekcí a se zimním oblečením. Součást společnosti Quiksilver si zakládá na kvalitě, důmyslnosti a hodnotě, jenž ocení nejedna zákaznice. Oblečení, obuv, kabelky, hodinky, ale také parfémy – to všechno je značka Roxy, která vás ,,vyfikne“ a náležitě připraví od hlavy až k patě na celý den.

Roxy vyrábí i doplňky v podobě kabelek či batohů, autor: pacsunRoxy vyrábí i doplňky v podobě kabelek či batohů, autor: pacsun

Nápaditá obuv

Asi jen blázen by si dokázal představit svůj život bez bot. Správné obutí radikálně ovlivní chůzi, rychlost kroku a dokonce držení těla. Každá žena ví, že podpatky nejsou ideálním typem obuvi a dokážou člověku znepříjemnit mnoho hodin. Naštěstí, Roxy se specializuje na sportovní boty s nepromokavým povrchem a zdravotní podrážkou, to vše je doplněno neotřelým designem lákavých barev a střihů. Jelikož v dnešní době jsou tenisky nedílnou součástí kompletního outfitu, značka vám nabízí bundy, kabáty a vesty ve stejném duchu, budete tak sladěná a k nepřehlédnutí. Žijete-li na deštivém území české republiky, nezoufejte, k mání jsou taktéž originální nepromokavé botasky s viditelným logem či skvostné holinky pestrých pastelových barev.
Společnost Quiksilver nezapomíná ani na milovníky zimních sportů. Jste-li nadšený snowboardista, obchod pro vás bude rájem na zemi. Ve značkových prodejnách si vyberete ,,prkno“ přesně dle vašich přání a tajných představ, které doplníte stylovými snowboard botami stejné kolekce a barvy. Až takto oblečeni vyrazíte na sjezdovku, hory se vám budou s úctou klanět.

Letní obuv, ,,žabky" je vyhledávaným sortimentem, autor: TillysLetní obuv, ,,žabky" je vyhledávaným sortimentem, autor: TillysZimní obuv z nepromokavého materiálu, autor: deliasZimní obuv z nepromokavého materiálu, autor: deliasHolinky do deštivého počasí, autor: RWHolinky do deštivého počasí, autor: RWplážové tenisky se hodí ke sportovním džínám a tričku, autor: Buckleplážové tenisky se hodí ke sportovním džínám a tričku, autor: Buckle

Článek Boty Roxy – originální ,,skate“ styl pro každý den byl publikován 9. září 2011 v 08.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...