Gant – kombinace ležérnosti a elegance

Tagy:  společnost, značka, kvalita, elegance, ležérnost, oblečení, hodinky, peněženky, parfémy

Sponzorované odkazy:

Gant – kombinace ležérnosti a elegance

Ženy mají odjakživa slabost pro krásné věci, parfémy, šminky, spodní prádlo a nebo oblečení – to všechno jsou lákadla, kterým je těžké odolat. Za krásu jsme schopny utratit tisíce korun a za pár hodin zrujnovat celý svůj účet, avšak ne vždy se naše nákupní horečky vyplatí. Mnohdy podlehneme půvabu sezónních slev a v euforii nakoupíme neuvěřitelné množství halenek, blůzek a kalhot, ty se však srazí, obarví a nebo vytahají…Vezměte své úspory a místo ze slevových regálů, si vyberte zboží prvotřídní kvality a vkusu, které vám vydrží několik let a stále bude vypadat jako nové.

Elegantní růžová obuv pro ženy, autor: lordofcomfordElegantní růžová obuv pro ženy, autor: lordofcomfordStylová pánská čepice z pravé vlny, autor: asosStylová pánská čepice z pravé vlny, autor: asosPánský svetr s kvalitní příze, autor: conleysPánský svetr s kvalitní příze, autor: conleys

Společnost Gant

První zmínky o společnosti se tradují již od roku 1949, kdy se firma soustředila na návrhy a výroby neformálních oděvů. Spojením americké ležérnosti a a evropské eleganci si Gant získal během pár měsíců stovky nadšených zákazníků. Během dalších desítek let podnik dospěl k dokonalosti a dnes je celosvětově uznávanou značkou s vytříbeným stylem pro pánskou, dámskou a dětskou módu. V licenci značky Gant se také navrhují a prodávají hodinky, obuv, brýle, parfémy a v neposlední řadě luxusní bytové doplňky GANT Home. V České republice působí módní značka Gant již od roku 1999. Majoritní myšlenkou jsou kvalitní materiály v kombinaci s osobitým střihem a moderními barvami. Oděvy a doplňky společnosti Gant nemůže nosit každý, oblečení nepodléhá trendům klasické konfekce, avšak pokud si značku oblíbíte, zůstanete ji vděčni po dlouhá léta a váš šatník se rozroste o skvostné nadčasové kousky.

Kostkovaná košile dle poslední módy, autor: houseoffraserKostkovaná košile dle poslední módy, autor: houseoffraserPánský svetr v nenápadných barvách se hodí na jakoukoliv akci, autor: saksfifhavenuePánský svetr v nenápadných barvách se hodí na jakoukoliv akci, autor: saksfifhavenuePánský outfit v ležérním americkém stylu, autor: asosPánský outfit v ležérním americkém stylu, autor: asos

Gant club

Pokud jste se stali věrným fanouškem Gantu, zřiďte si bezplatnou klubovou kartu, díky níž získáte zajímavé slevy a nevídané akce, na které máte nárok pouze vy. Poukázky uplatníte ve všech českých prodejnách, které jsou v Praze, v Brně, ve Zlíně, v Pardubicích, v Ostravě, v Liberci a v Českých Budějovicích.

Dámská košile v trendy růžové barvě, autor: houseoffraserDámská košile v trendy růžové barvě, autor: houseoffraserDámské splívavé šaty s trendy vzorem, autor: houseoffraserDámské splívavé šaty s trendy vzorem, autor: houseoffraser

Produkty Gant

Vzhledem k tomu, že z počátku Gant nabízel pouze pánské kolekce, v dámské oblasti se mu opravdu daří. Nejžádanějším sortimentem pro ženy jsou jednobarevná trička s límečkem a jarní či zimní kabáty přírodních odstínů. Pro muže jsou nejatraktivnější košile, které jsou k mání v mnoha barvách a střizích dle aktuálních trendů. Značkové hodinky mají originální, avšak jednoduchý tvar a jejich řemínky jsou z pravé kůže. Peněženky jsou taktéž kožené a v typických barvách hnědé či černé. Stylové brýle se hodí takřka ke každému outfitu z obchodu Gant.

Pánský svetr v moderní modré barvě, autor: fifhavenuePánský svetr v moderní modré barvě, autor: fifhavenue

Článek Gant – kombinace ležérnosti a elegance byl publikován 27. září 2011 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...