Dámské župany – neodlučitelná součást domácího outfitu

Tagy:  dámské, polyester, mikropolyester, bavlna, satén

Sponzorované odkazy:

Dámské župany – neodlučitelná součást domácího outfitu

Komfortní a kvalitní oděvy vyhledáváme dennodenně. Kancelářské kostýmky, šusťákové soupravy, cvičební dresy, jeany, pyžama – to všechno jsou komplety, které nás nevědomky doprovázejí každodenním režimem. Stejně tak, jako se chceme příjemně cítit v zaměstnání, upřednostňujeme příjemné podněty i v pohodlí domova. Župan slouží jako součást pyžama a nebo k zahřátí ve studených zimních měsících. Nebojte se zainvestovat do froté nebo saténu, vaše tělo vám mnohonásobně poděkuje.

Ráj županů.cz

V nabídce e-shopu si můžete kompletně vybavit koupelnu, či plážovou výbavu. K mání je plný sortiment od osušek až po župany všech velikostí a nejrůznějších materiálů. Například Double face župan z kvalitní soft bavlny obsahuje kombinaci lnu a saténu, vaši pokožku tak v létě příjemně ochladí a v zimě krásně zahřeje. Vybrat si můžete z barev růžové a bílé, cena je zde adekvátní kvalitě a střihu, za dámský župan tak zaplatíte 1774 korun.
Ve smetanovém odstínu si dopřejte jemný a hebký luxusní froté župan s originální všitou krajkou, hýčkat vás bude ve dne v noci. Svůj outfit doveďte k dokonalosti s ručníky a osuškou HAREM. Cena županu je 1784 korun.

Dámský župan double gace z polyesteru je příjemný jak v létě, tak v zimě, autor:rajzupanuDámský župan double gace z polyesteru je příjemný jak v létě, tak v zimě, autor:rajzupanu

Dámské župany.eu

Co se nákupu tohoto druhu oblečení týče, internet je ideální volbou. Dámský župan s límcem Orient Vestis je ze 100% polyesteru wellsoft, díky délce až na kolena je velice útulný, což vám navodí pocit luxusu a relaxace. Díky stylovým ornamentům v krční oblasti si budete připadat hýčkaná jako v drahých lázních. Kapsy po stranách vám pohlídají nezbytnosti jako je mobilní telefon a nebo klíče.
Dámský župan Selene je erotičtějším typem kolekce. Samotná červená barva a saténové proužky mu dodávají šmrnc a eleganci, avšak přesto je přehoz pohodlný a adaptabilní. Délka je 130 cm, stoprocentní polyester přilne ke kůži, extrémní měkkost a nešpinitelnost vás uhrane.

Příjemný polyesterový župan s romantickou výšivkou zahřeje a navodí pocit pohodlí, autor: zupanyeuPříjemný polyesterový župan s romantickou výšivkou zahřeje a navodí pocit pohodlí, autor: zupanyeu

Dianka.cz

Internetový server se specializuje na saténové prádlo a župany, které nejsou ani tak účelné, jako spíše vyzývavé. Na jedinečných webových stránkách si nakombinujte prádlo, pyžamo i župan dle vašich oblíbených barev a vzorů, souprava vám tak bude ladit.
Červený saténový župánek značky Dkaran je 90 cm dlouhý a svým jednoduchým střihem lichotí téměř každé postavě. Za originální kousek zaplatíte pouhých 659 korun, cena je přijatelná a potěší nejednoho muže.

vyzývavější župan sice nezahřeje, ale každopádně zpříjemní večer ve dvou, autor: Diankaczvyzývavější župan sice nezahřeje, ale každopádně zpříjemní večer ve dvou, autor: Diankacz

Vienetta secret

Společnost se v módním průmyslu vyskytuje již řadu let a stále si získává nové zákazníky. Specializací značky jsou barevné župany s roztomilými výšivkami známých zvířátek na spodní straně županu. Vybrat si tak můžete z nejrůznějších pastelových barev a délek pod kolena, kapuce vám rychleji usuší vlasy a stoprocentní mikropolyester zajistí požadovaný pocit pohodlí. Jednotlivé kusy seženete za krásných 616 korun.

Župany Vienetta jsou s kvalitního mikropolyesteru a zkrášluje je zajímavý obrázek zvířátka, autor: VienettasecretŽupany Vienetta jsou s kvalitního mikropolyesteru a zkrášluje je zajímavý obrázek zvířátka, autor: Vienettasecret

Článek Dámské župany – neodlučitelná součást domácího outfitu byl publikován 28. září 2011 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...