Kožené kabelky – absolutní módní trend pro rok 2011

Tagy:  kabelky, kabely, kožené kabelky, business kabelky, tašky, péče o kabelky

Sponzorované odkazy:

Kožené kabelky – absolutní módní trend pro rok 2011

Následující řádky vás seznámí s nejžhavějšími trendy kožených kabelek pro letošní sezónu. A navíc vás seznámíme s tím, jak si správně vybrat kabelku.

Extravagantní kabelka, autor: dunikowskiExtravagantní kabelka, autor: dunikowski

Kožené kabelky přes rameno nebo do ruky?

Při navrhování a výrobě kabelek je věnována velká pozornost nejen vzhledu, ale celkové funkci kabelky. Při navrhování kolekcí je největší důraz kladen na potřeby budoucí majitelky. Proto jsou jednotlivé kolekce z různých značek uzpůsobeny nejrůznějším potřebám a jsou velice praktické. Absolutním hitem jsou rafinované, všestranné a jednoduše úžasné kabelky s lakovanou kůží, velkou přezkou a řetízky propojenými uchy pro nošení v ruce i přes rameno. Tyto nepatrné, ač výrazné detaily, dělají z těchto kabelek vysoce stylový módní doplněk.

Fialová kabelka je stále IN, autor: Queen Bee Designer HandbagsFialová kabelka je stále IN, autor: Queen Bee Designer Handbags

Praktické kabelky i na notebook

Pro náročné ženy se na českém i zahraničním trhu stále více objevují kožené kabelky, do kterých se vejdou jak důležité dokumenty, tak i notebook. S takovou kabelkou budete vypadat skvěle při každé pracovní příležitosti.
Business kabelky jsou ideální pro ležérní nošení k džínům, do města, nebo na obchodní schůzky a jednání. Tento typ kabelek je prostorný a velice praktický.

Co říkáte na zlaté a stříbrné řetízky?, autor: smittenkittenorigCo říkáte na zlaté a stříbrné řetízky?, autor: smittenkittenorig

Péče o kožené kabelky

Při výběru a nákupu kožených kabelek je třeba vzít v úvahu následující aspekty: Kožené kabelky se zpravidla vyrábějí v kombinaci s různými materiály (např. textil, kovové části, části ze syntetického materiálu), které mají různé vlastnosti a jiný způsob údržby. Při výběru zvažte, k jakému účelu je budete používat (pracovní, každodenní nošení, nákupní, společenské, sportovní, cestovní). Nový výrobek vyžaduje šetrné zacházení, je nutné jej chránit před vlhkým a horkým prostředím, znečištěním, promáčením a mechanickým poškozením. Při používání věnujte zvýšenou pozornost uzavíracím mechanismem a plastovým částem. Zkrátka si každou svou kabelku náležitě hýčkejte.

Kabelka Dior, autor: bbaunachKabelka Dior, autor: bbaunach

Správná volba

Před tím, než se rozhodnete pro nákup kabelky, je důležité ji prohlédnout ze všech stran a uvědomit si několik věcí: kam má být kabelky určená, co všechno do ní plánujeme dávat, k jakému druhu oblečení jí budete nosit, s jakou barvou jí budu kombinovat, zdali se jedná o celoroční kabelku nebo jen sezónní kousek do vašeho šatníku. Před výběrem je důležité si uvědomit, jakou roli by měla ve vašem celkovém vzhledu hrát.
Vězte, že nikdy nic nezkazíte s kabelkou černé, béžové, hnědé, smetanové a šedé barvy. Pokud chcete upoutat pozornost, zvolte raději výrazné barvy, jako jsou odstíny červené, zelené, fialové, žluté anebo tyrkysové.
Ideální je mít od každého bodu jednu variantu.

Článek Kožené kabelky – absolutní módní trend pro rok 2011 byl publikován 30. září 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...