Kožené bundy, kalhoty, boty … aneb posedlá kůží

Tagy:  kožené kalhoty, legíny, kůže, bundy, rock´n´roll

Sponzorované odkazy:

Kožené bundy, kalhoty, boty … aneb posedlá kůží

Absolutní hit letošní sezóny je kůže. Kromě oblíbených kožených bundiček se nosí i sukně, kalhoty anebo i šaty! Už máte nějaký kožený doplněk ve vašem šatníku i Vy? Pojďte se seznámit s letošní „koženou“ módou a naučte se jí správně kombinovat a doplňovat. Určitě zabodujete!

Posedlost kůží

Letošní podzim nejlépe vyniknete v koženém modelu. Pořiďte si ho i Vy. Stačí si obstarat např. kožené kalhoty, které budou trendem číslo jedna pro podzimní sezónu. Vsaďte na klasické černé kožené kalhoty, které jdou výborně kombinovat s ostatními barvami a doplňky. Ovšem prozraďme si, že nejlépe vypadají s kožešinovou vestou, leteckou bundou anebo s dlouhým pleteným maxi svetrem. Věřte si a kombinujte kožené kalhoty, s čím se vám zachce.
Další barvy kožených kalhot, které jsou letos in, jsou v přírodních barvách – pískové, hnědé, béžové nebo šedé.

Rock´n´ŕollový styl

Určitě je všem známý, tzv. rock´n´rollový styl. Většinou je složen z již zmíněných kožených kalhot a kožené bundě. Nezapomínejte na to, jestliže chcete vypadat jako rocková hvězda, vaše kalhoty by měly být ozdobeny zajímavými stehy a zipy. Tímto designem podtrhnete váš celkový drsný vzhled. Jestliže chcete dosáhnout spíše romantického rockového stylu, rozhodněte se pro kožené kalhoty, které na první pohled připomínají legíny.

Rock´n´rollový styl, autor: hearts-fashionRock´n´rollový styl, autor: hearts-fashion

Kožené legíny

Víte o tom, že kožené legíny se prvně objevily na přehlídkových molech již v roce 2008? V té době se doplňovaly s vysokými podpatky nebo balerínami. V dnešní době jsou opět na scéně a vězte, že je můžete opět hravě kombinovat.
Legíny nádherně vyniknou s nadýchanou tunikou světlých barev, s delší halenkou, bavlněným tričkem se zajímavým vzorem nebo potiskem a jak jinak než s lodičkami na vysokém podpatku, které jsou letošní rok absolutním hitem.

Kožené kalhoty a legíny jsou IN, autor: pretaportobelloKožené kalhoty a legíny jsou IN, autor: pretaportobello

Elegantní v kůži

Říkáte si, jak můžete v kožených kalhotách vypadat elegantně? Módní návrháři vědí jak na to. Čistá linie a elegantní vzhled kalhot představují doslova nový boom ve světě módy. Jedná se spojení elegantního stylu s běžným oblečením. Jedině tak vznikne nový aktuální trend tzv. městské kožené elegance.
Půvabné a stylově barevné kožené kalhoty dodají vašemu celkovému outfitu ten správný šmrnc. Nádherně zapůsobíte v černých kožených kalhotách moderního střihu s hedvábnou košilí objemné textury. Pokud váš celkový look podtrhnete kožešinu nebo sametem, máte vyhráno!

Buďte stylová a správně kombinujteBuďte stylová a správně kombinujte

Slovo na závěr

Užívejte si kožené výrobky právě v tomto pochmurném počasí. Podzim je to nejlepší období na nošení kůže. V létě byste se v ní potily a přehřívaly, zato s příchodem zimy se krásně zahřejete.
Mějte na paměti, že kůže se nehodí pro každou příležitost. Je to příliš vyzývavý a sexy kousek. Než se do kožených kalhot nebo sukní oblečete, pořádně si promyslete, jak bude váš den vypadat. A co byste měla určitě vědět? Doporučuji vám nosit pouze jeden kožený kousek. Vždyť víte, že všeho moc škodí.

Článek Kožené bundy, kalhoty, boty … aneb posedlá kůží byl publikován 1. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...