Značkové svetry – jednoduchost hýbe světem

Tagy:  Značka, guess, tommy hilfiger, miss sixty, diesel

Sponzorované odkazy:

Značkové svetry – jednoduchost hýbe světem

Staré známé heslo pravý, že v jednoduchosti je krása a možná sami uznáte, že na tomto osvětovém tvrzení něco bude. Většina žen, které se považují za módní ikoly a idoly všech dam bývají viděny v jednoduchým, elegantních, ale přesto nápaditých modelech, které obzvláštní zajímavou kabelkou či nevšedním šperkem. Trendem letošní zimy se staly značkové vkusné svetry, jenž upoutají kvalitním materiálem a originalitou, kterou u konfekčního zboží zkrátka nenajdete. Nebojte se investovat do svého vzhledu a pořiďte si prvotřídní svetřík, který vám bude závidět nejedna žena.

Neotřelost v podobě Guessu

Guess je značka s poměrně dlouholetou tradicí a na našem trhu se uchytila výhradně díky nápaditým kabelkám, které mají nezaměnitelný design. Veškerý sortiment v těchto buticích má určitý švih a styl, ale zachovává si vkusnost a nosnou dávku exkluzivity. V letošním roce přivádí na trh novou kolekci podzim, zima, v níž převážně vynikají nevšední svetry, ty jsou zajímavé pro svůj osobitý střih a občasný vzor. Nepůsobí však nevkusně, ale naopak velmi trendy. Ve svršku značky Guess budete nepřehlédnutelná a svá.

Guess je značka s neotřelým vkusem, autor: guessGuess je značka s neotřelým vkusem, autor: guessJednoduchý svetřík ozvláštněn o absenci ramene, autor: guessJednoduchý svetřík ozvláštněn o absenci ramene, autor: guess

Tommy Hilfiger

Světoznámá značka Tommy Hilfiger si od pradávna zakládá na jednoduchosti a ležérnosti. Veškeré oděvy, včetně svetrů pocházejí z dílny mimořádných návrhářů, vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších materiálů, včetně nesmrtelného kašmírů a postrádají jakékoliv malůvky či nevzhledné nápisy. Poznávacím znamením společnosti je modročervený obdélníček s logem firmy, jenž bývá umístěn na pravém prsu. Svetry značky Tommy Hilfiger zakoupíte i v pastelových barvách a pokud si nepotrpíte na čistou eleganci, poohlédněte se po károvém vzoru či pestrém pletenci.

Značka Tommy Hilfiger se řídí heslem ,,v jednoduchosti je krása", autor: Tommy HilfigerZnačka Tommy Hilfiger se řídí heslem ,,v jednoduchosti je krása", autor: Tommy HilfigerSvetr Tommy Hilfiger je zajímavý svítivě žlutou barvou, autor: Tommy HilfigerSvetr Tommy Hilfiger je zajímavý svítivě žlutou barvou, autor: Tommy Hilfiger

Odvážnější Miss Sixty

Miss sixty je značka zaměřující se spíše na módu pro mladší generaci, avšak co se svetrů týče, zalíbení v nich rozhodně najdou i ,,čtyřicátnice“. Oděvy této firmy si nepotrpí na přílišnou eleganci a zdrženlivost a proto má každý kus z kolekce v něčem na vrch. Pokud je svetřík jednodušších barev a bez jakýchkoliv aplikací, zaujme vás jeho nevšední tvar a střih. Stejně tak, jako předešlé značky i Miss sixty pracuje s nejvybranějšími materiály vysoké jakosti.

Miss sixty si potrpí na nápaditost, autor: miss sixtyMiss sixty si potrpí na nápaditost, autor: miss sixty

Diesel v novém

Značka Diesel se odjakživa zaměřovala spíše na sportovnější a sexy styl, jejich trika obsahovala desítky nápisů, jeany jste nenašli jiné, než extra vyšisované a lehce rozpárané. Avšak v posledních letech i tato firma pochopila, že jednoduchost hýbe světem a předvedla svou kolekci, v níž se pyšní elegantnějšími a neuvěřitelně střihově zajímavými svetry, na kterých byste stopy po barevných obrázcích hledali marně.

Diesel se v posledních letech vyhoupl na vlnu střízlivosti, autor: dieselDiesel se v posledních letech vyhoupl na vlnu střízlivosti, autor: diesel

Článek Značkové svetry – jednoduchost hýbe světem byl publikován 8. listopadu 2011 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...