Motivi – trendy butik pro milovnice módy

Tagy:  trend, styl, oblečení, doplňky, obuv, kabelky, zimní kolekce

Sponzorované odkazy:

Motivi – trendy butik pro milovnice módy

Motivi svým sloganem ,,everyday trendy“ jasně naznačuje svůj pohled na módní průmysl. Jejich kolekce jsou důmyslné propracované a s kapkou humoru a elegance v jednom. Italská značka je jedním z těch obchodů, které v zástupech butiků obchodních center jednoznačně vyniká. Poutavá výloha láká kreativními a originálními modely, které jsou však vkusné a zkrátka báječné. Stejně tak, jako na míle daleko rozeznáte kabelku Gucci, komplet od Motivi taktéž nepřehlédnete a především nezaměníte s obyčejnou konfekcí New Yorkeru. Jestli jste spíše zastáncem sportovního stylu, v krámku nepochodíte, avšak milovnice ležérní elegance a sexappealu si zde přijdou jednoznačně na své…

Motivi si zakládá na neotřelém stylu, autor: MotiviMotivi si zakládá na neotřelém stylu, autor: Motivi

Společnost se na textilním trhu pohybuje pár let a i za tak krátkou periodu si našla nesčetně fanoušků z řad nenapravitelných ,,shopaholiků“. Značka vznikla v Mece módy, tedy Itálii pod taktovkou úspěšných návrhářů, kteří svůj um hodlali prosadit do celé Evropy, což se jim náramně povedlo. Filosofií společnosti je trendy oděv za každé situace, což bohužel příliš nejde ruku v ruce s komfortností. Pokud tedy v prodejně marně hledáte obuv bez monstrózního podpatku, pomoci se nedovoláte. Italky jsou zvyklé žít na ,,vysoké noze“ a chcete-li nosit módu značky Motivi, musíte se v oblasti bot zkrátka přizpůsobit. Kromě střevíců se podnik zaměřuje také na ostatní doplňky v podobě skvostných kožených kabelek originálních vzhledů, stylových pásků a podobně. Co se textilu týče, výběr je opravdu až překvapivě široký. K dispozici máte topy, blůzky, halenky v provedeních všeho druhu a příjemných barev, dále na prodejních pultech naleznete elegantní šaty, svetříky a saka, ale také džíny a jednodušší trika s potiskem. Chystáte se na ples? Bez sebemenšího problému zabruslete do formální sekce, kde na vás čeká několik extra ,,koktejlek“ či delších rób na nezapomenutel­ný večer.

Zimní kolekce

Kolekce značky Motivi jsou unikátní a neopakovatelné stejně tak je jedinečná i kolekce podzim, zima pro letošní sezónu. Neváhejte a vybavte svůj šatník o pár nových ,,skvostů“. Na zimní měsíce je ideální zakoupit si co nejteplejší oděv, na výběr zde máte péřové zateplené bundy s vypasovaným pasek, kabáty kratší i delší, klasických tvarů a kostkovaného vzoru a nebo s kožešinovou aplikací a hřejivou podšívkou. Ke koupi jsou také moderní roláky nejrůznějších barev a asymetrické svetry. Z doplňků si pořiďte vysoké kozačky béžové, černé či šedé barvy. Chcete-li vypadat naprosto dokonale, svou image doplňte kabelkou stejného ražení jako jsou boty.

Prodejní pulty Motivi jsou přeplněny trendy kousky, autor: MotiviProdejní pulty Motivi jsou přeplněny trendy kousky, autor: Motivi

Článek Motivi – trendy butik pro milovnice módy byl publikován 10. listopadu 2011 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...