Versace Bright Crystal

Tagy:  Versace

Sponzorované odkazy:

Versace Bright Crystal

Versace představuje neotřelou vůni Bright Crystal jako drahokam vzácné krásy. Již při prvním pohledu zaznamenáte smyslnost, křišťálovou průhlednost a světelný jas flakonu. Sladká růžová barva napoví, že se jedná o jemnou květinovou vůni pro romanticky zasněné princezny.

parfém Versace Bright Crystalparfém Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal je velice oblíbená květinová vůně plná svěžího ovoce. Srdce parfému tvoří pivoňka, magnólie a lotosový květ, základem je rostlinná ambra, pižmo, dřevo akašu a hlavu pak tvoří ledový akord, granátové jablko a yuzu.

kampaňkampaň kampaň Versacekampaň Versace kampaň Versace Bright Crystalkampaň Versace Bright Crystal

Do vůně se zamilujete na první přivonění, je romantická, něžná, nevtíravá a neuvěřitelně dlouho vydrží. Příjemná kombinaci ovoce a květin se hodí pro denní nošení a pro jakoukoliv příležitost, ať už je rozhodnete pro formální oběd nebo příjemné setkání s přáteli. Fascinující a smyslná vůně je určena pro jak pro citlivé romantičky, tak i pro silné a sebejisté ženy, které se rády zahalí do vůně a těší se z jemné smyslnosti. Radost vám nebude dělat jen vůně samotná, ale i komplimenty od ostatních. Vůně je vhodná jako dárek, což mnozí ocení především teď, když se blíží Vánoce.

Karety a sady

kazetakazeta sadasada

Chcete o Vánocích udělat opravdu velkou radost? V tom případě kupte dárkovou kazetu s toaletní vodou Versace Bright Crystal, malou toaletkou do kabelky, sprchovým gelem a třpytivým tělovým gelem. Osobně bych doporučila sadu s luxusním dárečkem, kde najdete toaletní vodu Versace Bright Crystal, tělové mléko a elegantní černé kabelku.

EDT a parfém

Versace Bright CrystalVersace Bright Crystal

Parfém nebo toaletní voda jsou k dostání ve všech velikostech. Mini parfém pak můžete mít kdykoliv při ruce ve své kabelce a během dne můžete obnovit intenzitu své vůně. Parfém Bright Crystal nezanechává viditelné skvrny, tak jej můžete kdykoliv aplikovat jen na kůži, ale i na oděv.

Deo stick

deodorantdeodorant

Deodorant pro intimní hygienu se stejnou směsí ovoce a květin, které pohladí na těle i na duši. Dokonale chrání během dne a je skvělým doplněním parfému Versace Bright Crystal.

Cena

Vždy je dobré porovnat ceny v několika eshopech, ceny se v nich liší až o několik stokorun a dárkové kazety mnohdy dokonce o tisícikoruny.

Zdroj: www.xparfemy.cz

Článek Versace Bright Crystal byl publikován 16. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...