Aktuální zimní trend - kostkovaná sukně

Tagy:  kostkovaná sukně, zimní trendy

Sponzorované odkazy:

Aktuální zimní trend - kostkovaná sukně

Kostkovaný vzor právě teď ovládá zimní módní scénu, připravte se nové trendy, které se dají nosit od rána do večera. Kostkované sukně jsou zase zpět, jen si s nimi designéři trochu pohráli, zvýšili jejich univerzálnost a dodali výrazné barvy.

Kostkované sukně jsou tak ideální pro zimní období, jsou vyrobeny ze silného hřejivého materiálu, navíc barvy v sobě skrývají nádherně zbarvené listí a díky tomu se dají vhodně kombinovat.

z módního molaz módního mola

Trochu historie

Kostkované sukně nikdy nevyjdou z módy. Vidíte samy, chvíli se na ně zapomněla, ale letos s velkou slávou opět přicházejí zpět. Kdo by neznal Burberryho kostku, která se pro něj stala typická, a to od roku 1920. Kostkovaná sukně se dokonce stala uniformou studentů, později si pak kostku oblíbili i muži, nejmódnější pro ně byly kostkované obleky.

Kostkovaná sukněKostkovaná sukně

Jak jí nosit

I vy si jistě oblíbíte kostkovanou sukni, je univerzální a dá se nosit na různé způsoby. Vysoce módní je délka pod kolena, naopak mini délku můžete kombinovat s barevnými punčochami a teniskami.

Kostkované sukně se mi moc líbí, a to zejména outfit „školačka“ – jedná se o kombinace krátké kostkované sukně a černého roláku. K tomu si obujte kozačky, a je jen na vás jestli budou s podpatkem nebo bez podpatku.

Různé délky a barvyRůzné délky a barvy

Elegantní vzhled získáte v kombinaci s kostkovanou sukní, jednoduchým topem a sakem. Zvlášť elegantní je kostkovaná sukně nad kolena s halenkou. Jestliže jste příznivci ležérní módy, v tom případě se budete cítit pohodlně v kostkované sukni a flanelové košili, kterou zastrkejte do sukně a do výstřihu si uvažte šátek.

kombinace 1kombinace 1

Černobílá varianta kostkované sukně poskytuje neskutečně mnoho možností jak jí kombinovat, nejen s bílou nebo s černou, ale s jakoukoliv barvou, která vás napadne.

kombinace 2kombinace 2

Zkombinujte dva trendy letošní zimy, oblečte si kostkovanou sukni se zvýšeným pasem a krátký pletený svetr s copánkovým vzorem.

kombinace 3kombinace 3

Využijte barvy, ze kterých je sukně složená a podle toho vybírejte ostatní kousky oblečení a doplňky – čelenky, korále a boty.

kombinace 4kombinace 4

Prohlédněte si sukni a zjistěte, jaký proužek je tam nejslabší a ve stejné barvě si oblečte top nebo svetr. Větší barevné plochy budou kopírovat doplňky – náušnice, náramky nebo kabelky.

www.polyvore.com

Článek Aktuální zimní trend - kostkovaná sukně byl publikován 29. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...