Péřové bundy – od sportu k extravaganci

Tagy:  Péřové bundy, sportovní, adidas, nike, klasické, extravagantní

Sponzorované odkazy:

Péřové bundy – od sportu k extravaganci

Zima je již v plném proudu a my jsme podzimní kožené bundičky a lehká sáčka schovaly do skříně, kde na nás poslušně počkají zas do teplejšího jara. Teď je načase, pokud jste tak ještě neučinili, pořídit si co nejteplejší zimní výbavu. Při svém výběru buďte určitě praktičtí, ale nezapomeňte ani na poslední módní trendy, které na vás čekají snad ve všech obchodních domech. Zavítejte do nějakého z center a vyberte si stylovou a trendy bundu či dlouhý zimní kabát, který zahřeje a potěší. Rozhodně počítejte s tím, že kvalitní vybavení na zimní mrazíky nestojí pár korun, využijte svátků Vánočních a doporučte Ježíškovi, co vám nadělit pod stromeček. Vy budete určitě nadšeni a vašim nejbližším tak odpadne starost s kupováním nechtěných dárků.

Sportovně

Pro fanynky sportovnější módy, která je ležérní, ale stále IN, přicházejí značky Nike a Adidas s nejnovějšími kolekcemi péřových bund, jenž jsou obohaceny o speciální mikrovlákna, která vás zalijí teplem, avšak odsají nepříjemný pot. Dnešní sportovní bundy se již nedrží dřívějších pytlovitých tvarů, ale mají vypasovaný tvar, který zdůrazní vaše ladné křivky. Pokud si pořídíte svršek s praktickou kapucí, vyberte si takový, jenž bude obohacen o moderní kožešinu, ta zahřeje partie krku a zároveň vás outfit povýší na lepší úroveň. Hitem sezóny jsou opět lesklejší materiály a nemusíte se bát ani stříbrné barvy.

I sportovní bundy mohou být trendy, autor: nortblanckI sportovní bundy mohou být trendy, autor: nortblanckLesklá bunda Nike je velice výrazná, autor: nikeLesklá bunda Nike je velice výrazná, autor: nike

Klasika

Klasických péřových bund je největší množství, proto se nemusíte bát, že byste přišli domů s prázdnou. Ptáte se jak ale klasická péřová bunda vypadá? Odpověď je poměrně prostá, není totiž z lesklého materiálu a obvykle přírodních barev jako je béžová, hnědá, černá či bílá. Jednoduchý vypasovaný střih, často obohacen o zajímavý pásek v oblasti trupu může být i delšího typu, lichotí téměř každé postavě o hodí se jak k džínám tak ke společenským kalhotám- tak zní definice klasické péřové bundy či kabátku.

klasická bunda s kožíškem a kapucí, autor: strategateklasická bunda s kožíškem a kapucí, autor: strategateKlasické péřové bundy v módních odstínech, autor: orsayKlasické péřové bundy v módních odstínech, autor: orsay

Extravagance

Extravagantních bund na ulici nepotkáte mnoho, ale pokud ano, rozhodně si jich všimnete a nenechají vás chladnými. A přesně takové pocity má v okolí tento druh bundy vyvolat. Jeho majitelka by měla být odvážnější a kreativnější. Netypické bundy či delší kabáty jsou obvykle z lesklého materiálu, mohou a nemusejí být obohaceny o kožešinovou kapuci. Lesklá péřová bunda v černé barvě působí ještě poměrně střídmě, avšak v červených či fialových odstínech vyvolá rozruch a pozitivní či negativní ohlasy.

Ať se již rozhodnete jakkoli, nezapomeňte svou volbu přizpůsobit své postavě a také doplňkům jako jsou boty a kabelky.

Extravagentnější lesklé bundy, autor: lalyzieExtravagentnější lesklé bundy, autor: lalyzie

Článek Péřové bundy – od sportu k extravaganci byl publikován 30. listopadu 2011 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...