Gucci obuv – záruka nejvyšší kvality

Tagy:  Gucci obuv, značka, společnost, Guccio Gucci, Cruise, Fall/Winter, Classics

Sponzorované odkazy:

Gucci obuv – záruka nejvyšší kvality

Kvalitní obuv je vždy zárukou dlouholeté trvanlivosti a jistých funkcí jako je nepromokavost, odolnost vůči potu a jiným podmínkám. Levnější obuv diskontních prodejen takový ,,luxus“ bohužel nezaručuje a dokonce impregnace mnohdy nezachrání botu před deštěm a sněhem. Pořiďte si tu nejprvotřídnější obuv světových značek, vaše investice se rozhodně vyplatí.

O značce Gucci

První zmínky o značce Gucci se datují roku 1921, kdy byla zakladatelem Gucciem Gucci přivedena na svět společnost zabývající se výrobou kožených tašek a sedel. Jeho nenápadný obchůdek nabyl na takové popularitě, že byl po pár letech otevřen druhý a to v Římě. V padesátých letech znala značku Gucci již celá Itálie. Roku 1953, kdy zemřel majitel se otevřel první butik na americkém kontinentě a to hned v New Yorku, tak se společnost Gucci zapsala jednou pro vždy do nemilosrdného světa módy. V šedesátých letech byli zákazníky mimo jiné Grace Kelly, Peter Sellers a Jackie Kennedyová a v této době vzniklo i legendární GG logo. V sedmdesátých letech se podnit rozrostl až do Japonska, přesněji tedy do Tokia. Dnes je značka Gucci jedním z lídrů udávajícím trendy a vkus. Kromě kožených kabelek se orientuje také na exkluzivní kolekce oděvů, na hodinky a jiné doplňky a samozřejmě na prvotřídní obuv.

Dámské tenisky Gucci s klasickým logem, autor: GucciDámské tenisky Gucci s klasickým logem, autor: Gucci

Obuv Gucci

Společnost Gucci aktuálně rozděluje svou obuv do tří kategorií a to na Cruise, Fall/Winter a Classics.

Cruise

Tato řada je zaměřena pouze na jarní a letní sortiment. Najdete zde proto stylové sandálky, baleríny, lodičky na vysoké platformě, střevíčky a muži si oblíbí plátěné tenisky a botasky. Kolekce Cruise je z lehčích materiálů, jenž jsou zcela nevhodné do mokra a nedej bože do sněhu.

Obuv kolekce Cruise je čistě jarní a letní, autor: GucciObuv kolekce Cruise je čistě jarní a letní, autor: GucciKolekce Cruise, autor: GucciKolekce Cruise, autor: Gucci

Fall/Winter

Název této skupiny mluví za vše, nabízí tedy především boty polokotníčkové a kozačky, kterých má Gucci nepřeberné množství. Můžete vybírat mezi botami semišovými, koženými, s třásněmi či zlatými cvočky, černými, hnědými nebo i fialovými. Značka se letos soustředí i na trendy gumáky, které představuje s klasickým Gucci vzorem, čili s logem dvou propletených písmen G. Vzhledem k tomu, že se zimou přichází i plesová sezóna, v kolekcích Fall/Winter objevíte i řadu střevíčků v originálním provedení, ve kterém vás nikdo nepřehlédne.

Kotníčková obuv z kolekce Fall/Winter, autor: GucciKotníčková obuv z kolekce Fall/Winter, autor: GucciKozačky a Holínky z kolekce Fall/Winter, autor: GucciKozačky a Holínky z kolekce Fall/Winter, autor: Gucci

Classics

Představuje směsici bot, které lze nosit prakticky celoročně. Jedná se tedy o lodičky, baleríny, ale i dřeváky či tenisky. Všechny modely jsou ozvláštněny typickým logem.

Obuv z kolekce Classics, autor: GucciObuv z kolekce Classics, autor: GucciStřevíčky z kolekce Classics, autor: GucciStřevíčky z kolekce Classics, autor: Gucci

Článek Gucci obuv – záruka nejvyšší kvality byl publikován 7. prosince 2011 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...