Typy na nejlepší vánoční dárky pro muže

Tagy:  vánoční dárky, dárky pro může

Sponzorované odkazy:

Typy na nejlepší vánoční dárky pro muže

Určitě jste již zaregistrovaly, že blíží Vánoce a vy přesto nemáte žádný dárek pro svého přítele, tatínka nebo dědečka. Nakupovat dárky pro muže je trochu obtížnější, ale nevěste hlavu, připravila jsem pro Vás malou inspiraci.

Helikoptéra / fotbálekHelikoptéra / fotbálek

Muži jsou takové přerostlé děti, a pokud chcete v jejich očích vidět jiskru radosti, kupte jim helikoptéru na délkové ovládání nebo stolní fotbálek, alespoň se bude držet více doma a nebude na něj chodit do hospody.

Star warsStar wars

Pro milovníka sci-fi bude úžasným dárkem postavička star wars, kterou si může postavit na pracovní stůl. Postavička star wars může mít také funkční vlastnost, například budící.

AkvárkoAkvárko

Připadá Vám, že je Neno ve svém příbytku nešťastný? Možná by pomohlo přestěhování a váš interiér se tím také oživí. Touží-li přítel po nenáročném zvířeti, kupte mu ho a můžete hned několik. Taková mravenčí farma je nenáročná a jejich hemžení bude fascinující.

Pivo a doplňkyPivo a doplňky

Milovníci piva zas ocení malé štěně, degustační piva nebo praktický držák na pivo, to ho navíc donutí v létě pracovat kolem baráku.

Zahradní zombio / osuška z místa činuZahradní zombio / osuška z místa činu

Vtipálci budou nadšeni ze zahradní zambie, kterou budete děsit nezvané návštěvy a pokud zůstaneme ve stejném duchu, mohla by tohoto muže potěšit také osuška z místa činu.

Mobil / hodinkyMobil / hodinky

Všimla jste si, že se rozbily hodinky nebo mobil a už delší dobu mluví o určitém typu, po kterém touží, anebo už znáte jeho oblíbenou značku. Pro Vás je výběr dárku jednoduchý.

Kuchyňské spotřebičeKuchyňské spotřebiče

Je Vaše kuchyně mužským královstvím? V tom případě ho určitě potěší některý z nejmodernějších kuchyňských spotřebičů, který představuje nejen velkou pomoc při vaření, ale také úsporu času. Navrhla bych například sodastream, domácí pekárnu, elektrický gril, odšťavňovač nebo elektrické mlýnek na maso.

Klasika, která neurazí a udělá radost je také lahev oblíbeného alkoholu.

Vhledem k tomu, že Vánoce budou už za necelý týden, nedoporučovala bych kupovat dárek přes internet a v případě, že ani ve Vámi navštíveném obchodě ten určitý dárek nebude, nespoléhejte na ujišťování prodavače, že do Vánoc určitě přijde, protože nepřijde. V tom tkví riziko nákupu dárků na poslední chvíli, holt budete muset hledat jiný obchod nebo zajet do jiného města.

Článek Typy na nejlepší vánoční dárky pro muže byl publikován 19. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...