Snowboardové bundy a kalhoty, pohodlné a zároveň trendy

Tagy:  snowboardové oblečení, snowboardové bundy, snowboardové kalhoty

Sponzorované odkazy:

Snowboardové bundy a kalhoty, pohodlné a zároveň trendy

Stejně tak jako oblečení každodenní nebo večerní, tak i snowboardové oblečení má své trendy kousky v různých barvách a střihách, avšak jsou opatřeny důležitými vlastnostmi, jako jsou voděodolnost, prodyšnost a zateplení.

Voděodolnost určuje válec o průměru 10 cm, který je naplněný vodou a tlačí na tkaninu. Na výrobku je pak vyznačena hodnota prvních tří kapek. Čím větší hodnota vodního sloupce, tím vyšší voděodolnost.

Prodyšnost je odvod tělesných par a opět čím vyšší je její hodnota, tím lepší je kvalita.

Komplet 1Komplet 1 Komplet 2Komplet 2 Komplet 3Komplet 3

Snowboardová bunda

Snowboardová bunda by měla být dostatečně velká, aby nebránila v pohybu. Pokud vzpažíte nebo předpažíte, bunda by neměla táhnout nebo odhalovat holé tělo. Velkou pozornost věnujte také rukávům. Také je dobré zkoušet si zároveň s bundou i termooblečení, mikiny nebo svetry, zkrátka oblečení, ve kterém budete jezdit, abyste si ověřily, že vám bunda opravdu padne. Snowboardová bunda se zateplením je určena pro relaxační jízdu, při které se příliš nezapotíte, z toho důvodu je u této bundy i vlhkost odváděna pomaleji.

Snowboardová bunda se síťovinovou podšívkou je naopak určena pro aktivní sportovce, kteří si chtějí dát opravdu do těla.

Snowboardové bundySnowboardové bundy

Dalším důležitým kritériem při výběru bundy je vizuální stránka. Pokud toužíte být originální, spojte funkčnost špičkového materiálu se stylovými barvami, a to vše nejlépe za nepřekonatelnou cenu. Tyto úžasné bundičky využijete jak na zasněženém kopci, tak na procházku nebo relax pod sjezdovkou.

Snowboardové kalhoty

U snowboardových kalhot je voděodolnost mnohem důležitější než u bund, a to hlavně v případě, že hodně padáte, ale také pro časté zapínání vázání vsedě. Pokud jste zimomřívci určitě zvolte zateplenou verzi kalhot, ať hned první den nenastydnete. Stejně jako u bundy, kalhoty musí být dostatečně velké, aby nikde netáhly nebo neškrtily. V pase je většinou praktický pásek, který si utáhnete nebo povolíte podle potřeby. Délku kalhot zjistíte v dřepu, nohavice se nesmí vyhrnout nad horní okraj snowboardových bot.

Snowboardové kalhotySnowboardové kalhoty

Kromě zateplení nebo střihu, který zvýrazňuje dámské křivky, je důležitá také spousta dalších úžasných detailů, které upozorní, že jede královna sjezdovky. Oblast pasu neberte na lehkou váhu, na sjezdovce ho sice skryje bunda, ale až se půjdete zahřát čajem, bundu si sundáte a nyní můžete dát na obdiv všechny své přednosti.

Barvy na bílém podkladuBarvy na bílém podkladu

Článek Snowboardové bundy a kalhoty, pohodlné a zároveň trendy byl publikován 23. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...