Luxusní sněhule pro měsíční chůzi

Tagy:  sněhule, moon boots, zimní boty

Sponzorované odkazy:

Luxusní sněhule pro měsíční chůzi

Boty, které nazýváme sněhule, konkrétně Moon boots, byly vytvořeny v časných 70. letech výrobcem Tecnica del Montello Giavera v Itálii. Ihned poté se staly pozoruhodným módním trendem, jež si oblíbili lidé po celém světě, tedy hlavně tam kde mají zimu a sníh. Bota je vyrobena z gumové podešve, polyuretanové pěny a barevné nylonové látky. Často je také doplněna tkaničkami a kožešinou. Vybrat si můžete velikost nízkou, střední nebo vysokou. Mnohdy se dá těžko rozlišit levá a pravá bota, pokud není po straně doplněna značkou výrobce.

Moon BootsMoon Boots

Sněhule jsou velmi teplé, pohodlné a hlavně nekloužou! Opravdu kvalitní sněhule jsou navrženy tak, aby chránily nohy v extrémních teplotách, a to dokonce až do – 30 stupňů Celsia. Polyuretanová pěna se přizpůsobuje tvaru nohou a hřeje, proto se v nich cítíte jako ve vatičce. Vrchní nepromokavá látka zamezuje vniknutí studeného sněhu a vody dovnitř boty.

Určitě se nemusíte bát, že budete vypadat jako astronauti na měsíci. Stačí správný stylový outfit, vhodné doplňky a trendový look je na světě.

BognerBogner FendiFendi Jimmy ChooJimmy Choo

Protože jsou boty hodně mohutné, měly byste volit přiléhavé kalhoty, nejlépe legíny. Skvělé jsou také pletené punčocháče.

Pokud si jen v legínách připadáte příliš odhaleně, oblečte si pletené šaty, dlouhý svetr nebo sukni. Ale pozor je zima, takže žádnou volánkovou ani tylovou. Boty jsou hodně sportovní, proto volte oblečení ve sportovním stylu.

Pokud jste si sněhule vzaly na hory, můžete je vhodně kombinovat s kalhotami na běžky.

ChloeChloe Marc JacobsMarc Jacobs MonclerMoncler

Co se bundy týče, nejvhodnější je krátká prošívaná bunda do pasu, třeba s kožíškem kolem kapuci. V žádném případě si k nim neberte dlouhý kabát.

Pokud jste si vybraly barevné sněhule, kombinujte s nimi své oblečení a doplňky ve stejné barvě. Například k červeným sněhulím se hodí krátká červená péřová bunda v lesklém provedení.

Paris Hilton k sněhulím nosí hodně tepláky, ale popravdě, to už je přemíra sportovního stylu. A jak všichni dobře víme, všeho moc škodí.

Velká výhoda sněhulí: boty jsou tak velké a mohutné, že nohy v nich vypadají velmi štíhle.

Článek Luxusní sněhule pro měsíční chůzi byl publikován 21. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...