Dámské tepláky aneb pohodlí nade vše

Tagy:  Dámské tepláky, bavlna, pohodlí, roxy, abalone, fox, nike

Sponzorované odkazy:

Dámské tepláky aneb pohodlí nade vše

Doma se každý z nás chce cítit co nejpříjemněji a ve své vlastní kůži. Tomuto stavu se také jinak říká pohodlí. Málo kdo si asi umí představit komfort v neforemném kostýmu a jehlových podpatcích, proto jsou na trhu módy k mání teplákové soupravy, jenž vás příjemně zahřejí a dovolí vám se po těžkém pracovním dni konečně uvolnit.

V dřívějších dobách sloužily dámské tepláky a teplákové soupravy výlučně ke sportovním, domácím a volnočasovým aktivitám. Dnešní doba a móda však tepláky povýšila na zcela běžnou součást šatníku mnoha lidí a již se nikdo nepozastaví nad někým, kdo si v teplácích vyjde třeba na poštu či nákup. Pokud i vy patříte do této skupiny, pořiďte si stylové kousky za pár korun.

Roxy

Tepláky Roxy jsou stejně tak kvalitní jako zbytek sortimentu této populární značky. Jejich neotřelý design je vhodný jak na cvičení, tak i na domácí nošení, nebo procházky v přírodě. Výrazně široký pružný pas se stahováním na tkanici podtrhne vaše ladné křivky a zároveň vám zaručí pocit nekonečného pohodlí. Materiál je vysoce příjemný, neboť je ze stoprocentní bavlny, která pohltí všechen případný pot a zároveň vás zahřeje.

Tepláky Roxy jsou pohodlné a přitom jednoduché, autor: roxyTepláky Roxy jsou pohodlné a přitom jednoduché, autor: roxy

Abalaone

Dámské módní tepláky se specializují jak na neotřelý střih, tak na originální barevné kombinace, ve kterých vás na ulici jen tak někdo nepřehlédne. Pružný pas se stahováním na tkanici a široké postranní kapsy působí jedinečným dojmem jednoduchosti. Fashion úzký střih s elastickými manžetami na spodních okrajích lichotí snad každému typu postavy.

Stylové tepláky v trendy barvách, autor: abaloneStylové tepláky v trendy barvách, autor: abalone

Fox

Tepláky Fox jsou vyrobeny ze 70% bavlny a 30% polyesteru, jsou proto vysoce elastické a přizpůsobivé i oblejším křivkám. Pokud vlastníte štíhlou figuru, tepláky vás nadchnou svým tvarem, neboť dominují velice nízkým pasem a úzkými nohavicemi, jenž jsou zakončeny stylovou gumou. Pořiďte si tepláky či teplákovou soupravu FOX v bílé barvě a rozzařte pochmurné městské ulice.

Bílé tepláky Fox lichotí štíhlé postavě, autor: foxBílé tepláky Fox lichotí štíhlé postavě, autor: fox

Nike

Dámské sportovní teplákové kalhoty v šedém provedení určené na jógu, lze zajisté využít i při jiných sportovních aktivitách. Konce nohavic jsou staženy do patentu, aby Vás neomezovali v pohybu. Obsahují technologii Stay Cool, která umožňuje vysokou schopnost odvádění potu a pokožka zůstane příjemně suchá.

Sportovní tepláky Nike v šedém provedení, autor: nikeSportovní tepláky Nike v šedém provedení, autor: nike

Článek Dámské tepláky aneb pohodlí nade vše byl publikován 31. ledna 2012 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...