Pandora – šperky s osobností

Tagy:  Šperky, náramky, komponenty, korálky, kamínky, swarovski

Sponzorované odkazy:

Pandora – šperky s osobností

Podvědomě si šperky kupuje podle toho, co pro nás znamenají a jak nás charakterizují. Pokud si vyberete jednoduchý prsten s oblým kamenem, jste očividně vyznavačem hesla ,,v jednoduchosti je krása“. Sestavte si šperk naprosto dle vlastního gusta. Společnost Pandora se zabývá výrobou komponentů, ze kterých vznikne vždy unikátní a nenahraditelný klenos s kouskem vaší duše.

Šperky Pandora jsou stále s vámi, aby vám připomněli pěkné a důležité chvíle ve vašem životě. Prin­cipem je postupné přidávání korálků a přívěsků na náramek, čímž vytváříte svůj jedinečný příběh. Prvotní myšlenka náramku se teď rozšířila o náhrdelník, prsten, náušnice i klí­čenku. Dejte prostor vaší fantazii a vytvářejte šperky podle vašich jedinečných a neotřelých představ.

Korálky

Historie šperků Pandora začala v roce 1982 v Dánsku, inspirována řeckou mytologií.  Ne­trvalo dlouho a tyto šperky se rozšířily po celém světě, přičemž dnes se prodávají ve více než 50 zemích. Skleněné korálky jsou ručně vyráběny z benátského skla Murano. Různobarevné korálky jsou zdobeny proužky, květinovými motivy, puntíky nebo z abstraktních vzorů. Korálky na náramku můžete přizpůsobit vaší náladě nebo i ročnímu období.

Černobílý kamínek se zlatým okrajem, autor: pandoraČernobílý kamínek se zlatým okrajem, autor: pandoraJemný růžový kamínek se stříbrným okrajem, autor: pandoraJemný růžový kamínek se stříbrným okrajem, autor: pandora

Náramky

Pokud si nepotrpíte na manuální činnost a nebo prostě nemáte představivost, jak by váš originální šperk měl vypadat, zakupte sis jej již hotový. Náramky Pandora jsou jedinečné, vybrat si můžete z neotřelých barevných kombinací jako je například soulad růžové a zelené a nebo se poohlédněte po něčem jednodušším, jako je souhra černých korálků a stříbrných komponentů s kamínky.

Zajímavý náramek složený z komponentů a kamánků, autor: pandoraZajímavý náramek složený z komponentů a kamánků, autor: pandora

Kamínky

Potrpíte-li si na blýskavé předměty, vyrobte si náramek z komponentů korálků a kamínků Swarovski, které jsou rozšířením značky Pandora pouze pár let. Tyto trendy kamínky pořídíte v zajímavých a výrazných barevných kombinacích a nebo v jednoduchém stříbrném provedení s typickými křišťály Swarovski.

Komponenty Swarovski rozzáří každý náramek, autor: pandoraKomponenty Swarovski rozzáří každý náramek, autor: pandoraZajímavý korálek s kamínky Swarovski, autor: pandoraZajímavý korálek s kamínky Swarovski, autor: pandora

Článek Pandora – šperky s osobností byl publikován 16. února 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...