Blejzr s jarním vzorem

Tagy:  jarní blejzr, blejzr s květinovým vzorem, asos

Sponzorované odkazy:

Blejzr s jarním vzorem

Pokud se už těšíte na jaro, pořiďte ji blejzr s jarním květinovým potiskem. Pestrobarevné potisky jsou svěží a zároveň jemné, většinou v pastelových barvách, aby se dalo sako vhodně kombinovat a příliš „nekřičelo“. Mnohdy se však můžete setkat také s černým podkladem, což je také velmi výhodné, protože pak sako můžete kombinovat s černými kalhotami nebo černou sukní. Jarní blejzry se vzory v pastelových barvách skvěle ztělesňují ženský styl a vzhledem k tomu, že se čím dál více objevuje na módní scéně, je vysoce trendy, a o to přeci jde.

Blejzr s květinovým vzoremBlejzr s květinovým vzorem květinový vzor se světlým podklademkvětinový vzor se světlým podkladem květinový vzor s tmavým podklademkvětinový vzor s tmavým podkladem

asos

Vzorované sako je samo o sobě velmi výrazné, proto se doporučuje nosit ho na jednoduché jednobarevné šaty, halenky a trička. Dle pozadí vzoru můžete blejzr kombinovat také se světlými nebo tmavými džíny. Jarní blejzr dává prostor pro umění vrstvení ležérní a romantické elegance.

Blejzr s květinovým potiskem a džínyBlejzr s květinovým potiskem a džíny

Pokud je na vás jarní květinový vzor příliš výrazný, vyzkoušejte jednobarevný blejzr s květinovou podšívkou. Rozkvete tak na obdiv pouze ohrnuté rukávy a fazonka. V případě dlouhých rukávů, ale dbejte, aby rukávy končily v místě, kde se ohýbá zápěstí.

Outfit s květinovým blejzremOutfit s květinovým blejzrem

Vyberte si správnou délku a design, který vyhovuje vaší siluetě. Hlavně zkontrolujete rukávy, zda správně sedí a také zapínání, nesmí být příliš těsné ani volné. Znovu se objevují i vycpávky, které korigují široké boky.

Jak neJak ne

Pokud si obléknete rozkvetlý blejzr, již si neobouvejte boty s květinovým vzorem nebo kalhoty s květinovým potiskem. Stejně tak pokud máte rády šátky ve spojení s blejzrem, použijte jednobarevný šátek v tónu jedné květiny. Všimněte si, že pokud si obléknete více rozličných vzorů, začnou splývat a žádný z nich pořádně nevynikne. Toto se stane v lepším případě, v horším případě je celkový vzhled přeplácaný a kýčovitý.

Kde koupit blejzr s jarním potiskem

tropický vzortropický vzor

Trendy sako s květinovým vzorem můžete zakoupit v internetovém obchodě www.asos.com, kde najdete saka a blejzry s potiskem velkých i drobných květin, dokonce zde seženete také exotický blejzr s tropickými květinami. Navštívit můžete Topshop, Camaieu nebo Reserved. Pokud budete hledat, jistě najdete mnoho dalších obchodů.

Článek Blejzr s jarním vzorem byl publikován 21. února 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...