Marni pro H&M

Tagy:  Marni, H&M, Marni pro H&M

Sponzorované odkazy:

Marni pro H&M

Po Versace se můžeme těšit ze spolupráce Marni s H&M. Italský dům Marni ukázal, že ve spojení se švédským prodejcem dokáže vytvořit speciální kolekci pro jaro 2012, která se vyznačuje hravostí a barevnou atmosférou typickou pro Marni.

Italskou módní značku Marni založila v roce 1994 módní návrhářka Consuelo Castiglioni. Název byl inspirován její sestrou Marni. Typické pro každou kolekci je většinou paleta šedých, béžových a modrých odstínů v pozadí neobvyklých, asymetrických, často velkých vzorů. Obrovskou výhodou, která je zřejmá na první pohled, je to, že oblečení Marni si na sebe může obléci každá žena bez rozdílu věku.

Marni šatyMarni šaty

Základní myšlenkou bylo vytvořit skutečný Marni šatník s oblíbenými kousky z pověstné tkaniny a charakteristickým potiskem. Na první potisk si zamilujete pokládaný potisk, příjemné barvy a míchání moderních graficky propracovaných prvků.

Kolekce evokuje vintage náladu, je plná ženských nóbl kousků, přitažlivých potisků a všeho jiného, co je určeno pro hravé dámy. Puntíky, pruhy a další abstraktní motivy tvoří jádro celé kolekce. Značka zůstává u míchání tvarů jak na oděvu, tak i s doplňky. Důraz na ženskost se projevila hlavně ve velkém množství šatů, sukní a různých květinových tématech. Nechybí ani legíny a vysoké podkolenky, jež se považují za vysoce módní. Sluníčko zatím ještě nemá takovou sílu, tak se potřebujeme nějak zahřát.

Marni nevšední vzoryMarni nevšední vzory

Za pozornost stojí také retro halenky, vesty a příjemné jarní bundy. A to vše je tak překrásně barevné, aniž byste v tom všem pocítily přehnanou afektovanost. Naopak v kolekci pocítíte svěžest stylu, který se drží tradiční linie Marni, dle aktuálních trendů. Přesvědčí Vás o spojení zdánlivě neslučitelného jako je noblesní elegance s infantilní hravostí. Velmi poutavé jsou i šaty nebo topy s ohlávkou, které jsou pohodlné a šik.

Marni – elegance a hravostMarni – elegance a hravost

Nechybí ani náhrdelníky, náušnice pro každou příležitost, kabelky, tenké pásky, sluneční brýle nebo funky klobouky, které dělají milovníkům módy jen radost.

Přestože styl, kvalita a duše Marni zůstala zachována, cenou jsem velmi příznivé.

http://www.hm.com/cz/

Článek Marni pro H&M byl publikován 22. března 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...