Jarní bundy do pohody i nepohody

Tagy:  jarní bunda, větrovka, parka

Sponzorované odkazy:

Jarní bundy do pohody i nepohody

Přichází aprílové počasí a správná bunda nám nesmí chybět. Měla by být zajímavě designově propracovaná, s poutavými doplňky, v trendy barvách, ale hlavně nepromokavá a s kapucí. Správná větrovka, jak již název napovídá, dokonale ochrání proti nepříjemnému větru, se kterým se do příchodu touženého léta ještě setkáme.

Bunda je hodně vidět, neměníte jí tak často jako top, svetr nebo jiný oděv, který obměňujete každý den. Jarní bunda vyjadřuje váš osobitý styl, řekne o vás, zda je sportovní nebo romantický typ, zda milujete trendy a nejnovější výstřelky módy. Měly byste se v ní cítit pohodlně a sebejistě. Vybírejte důkladně, bude v ní trávit hodně času, tak ať vám neleží doma ve skříni.

adidas / www.queens.czadidas / www.queens.cz Nike / www.queens.czNike / www.queens.cz Stormbreaker / www.queens.czStormbreaker / www.queens.cz parka Nike / www.queens.czparka Nike / www.queens.cz

Která je ta pravá?

Existuje mnoho značek, které nabízejí kvalitní jarní bundy od Nike, adidas, North Face až po Calvina Kleina, Ralpha Laurena, Dolce and Gabbana a mnoho dalších. U známých značek můžeme s kvalitou počítat a při výběru se můžeme nechat unášet nádherným vzhledem, barvami a různými doplňky. Samozřejmě za jarní bundu nemusíte utrácet závratné sumy, můžete si pořídit levnější, vzhledově poutavou, zato méně funkční. Na jaře se vysokou kvalitu bundy neklade takový důraz jako v zimě.

Mezi letošní trendy patří sportovní styl, to ale neznamená, že budeme chodit v teplákách do práce, do školy nebo na nákupy. Sportovní bunda se dá vhodně kombinovat a dá se s její doplnit outfit ve stejném duchu. Mnoho sportovních bund je laděno do městského stylu, jsou určeny k běžnému nošení, řada z nich je však určena pouze pro sportovní účely, ty oblékejte pouze na sport.

Úchvatná je delší nepromokavá parka, která se dá stáhnout v pase a perfektně ho tak zvýrazní. Letos se dají sehnat v mnoha barevných variantách a nejsou vůbec drahé. Pokud uvidíte, že venku prší, zkrátka si jí obléknete a už se vám nestane, že promoknete na kost.

DKNY / www.net-a-porter.comDKNY / www.net-a-porter.com Duvetica / www.net-a-porter.comDuvetica / www.net-a-porter.com Jil Sander / www.net-a-porter.comJil Sander / www.net-a-porter.com Miu Miu / www.net-a-porter.comMiu Miu / www.net-a-porter.com Mulberry / www.net-a-porter.comMulberry / www.net-a-porter.com

Jak nosit větrovky

Větrovky můžete nosit s džíny, sportovní sukní, kraťasy, zkrátka se vším co nosíte ve volný čas a je ve sportovním stylu.

Údržba a péče

Jarní bundy nejsou na údržbu tolik náročné jako zimní péřové bundy, které většinou slouží jen jednu zimu. Větrovky jsou opatřeny pokyny jak je prát, sušit, zda se dají žehlit nebo zda můžete používat aviváž nebo jestli vyžadují speciální prací prostředky.

Článek Jarní bundy do pohody i nepohody byl publikován 30. března 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...