Sluneční brýle pro letní období

Tagy:  brýle, sluneční brýle, Dior, obroučky, skla, doplněk, léto

Sponzorované odkazy:

Sluneční brýle pro letní období

Léto se pomalu probouzí, sluneční paprsky jsou stále ostřejší a jediné, co musíme udělat kromě uložení zimního oblečení do skříně je připravit letní oblečení a s ním i nepostradatelné doplňky.

Trendy look

Pokud chcete patřit mezi opravdové krásky léta a obětujete cokoliv za to, abyste měla ty nejlepší, nejluxusnější a hlavně nejoriginálnější brýle na léto, zvolte značku Yves Saint Laurenta – Dior. Značkové brýle z kolekce Johna Galliana stále navazují svým stylem na klasickou trendovou linii. Možná jste si už všimli toho, že 40. léta se opět probouzí, stejně tak jako loňský rok. Luxus je hlavním znakem slunečních brýlí. Elegantní rámy, které zůstanou moderní hned několik let. Jedině s brýlemi značky Dior se zařadíte mezi krasavice, elegány a majitele těch nejstylovějších slunečních brýlí.
Ovšem pořídit si takové značkové brýle už něco stojí. Nemějte ale strach, že platíte pouze značku. Investujete nejen do luxusu, módního trendu, ale hlavně do kvality a funkčnosti. Brýle od Yves Saint Laurenta nesmí chybět žádné elegantní dámě ani módnímu gurmánovi.

Sluneční paprsky

Sluneční brýle jsou už řadu let více doplňkem k celkovému outfitu, než nástroj, který chrání náš zrak proti slunečním paprskům.
Asi mi dáte za pravdu, že sluneční brýle vybíráte hlavně podle vzhledu a toho, jak vám sedí a sluší. Teprve potom, co vyberete ten správný tvar, barvu a design, začnete se zajímat, jak moc chrání vaše oči. Chraňte si vaše oči, nepodceňujte to. Vždyť co je důležitějšího než zdraví! Sluneční paprsky a jejich záření neprospívá nejen naší pokožce, ale hlavně očím. Myslete na to, že v létě potřebujete sluneční brýle stejně tak jako boty, když jdete ven.

Jaké sluneční brýle?

V tomto článku vám nebudu určovat, jaké sluneční brýle si koupit, které naopak ne. Článek není o diktování módních trendů, ale spíš nastínění, jak se v módním bludišti pohybovat. Každá žena a dáma je individuální a každé sluší něco jiného. Některá si může dovolit kulatý tvar, jiná hranatý apod. Proto zkoušejte, vybírejte a nepodceňujte jejich funkci. Mějte svůj vlastní styl.

Jedinečné a originální

Sluneční brýle nejsou jen ochrannou pomůckou, ale také úžasnou módní záležitostí, kterou můžete využít i v deštivém a chmurném počasí. Tento rok se máte opravdu na co těšit. Na řadu přichází elegantní, jedinečné a originální kousky.
Budou se nosit nejen kovové obroučky, ale také plastové v různých barvách. A co se týče sklíček, zapomeňte schovávat oči za tmavá skla.

A co říci závěrem? Omrkněte módní trendy, ale stejně vybírejte hlavně to, co vám sluší a ne to, co se nosí.

Článek Sluneční brýle pro letní období byl publikován 30. dubna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...