Kabelky přes rameno pro každodenní nošení

Tagy:  Kabelky přes rameno, každodenní nošení, sportovní kabelky, adidas, originální kabelky, guess

Sponzorované odkazy:

Kabelky přes rameno pro každodenní nošení

Stejně tak jako peněženka či mobilní telefon se kabelka stala pro ženy nepostradatelným doplňkem. Spousta dam něžného pohlaví si z koupí kabelek udělala doslova závislost a proto ve svém šatníku vlastní až desítky nejrozmanitějších druhů kabelek od malých, roztomilých psaníček po veliké brašny, do kterých by se vešly zásoby jídla na několik měsíců. Kabelky přes rameno jsou velice oblíbenou alternativou a to právě proto, že jsou maximálně praktické a k tomu všemu slušivé a velice trendy. Pořiďte si i vy kabelu přes rameno dle vlastního vkusu a fantazie. Dámské kabelky přes rameno jsou totiž výborným módním i funkčním doplňkem, který vylepší vaši image. Kabelky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a tak můžete vybírat jak společenské modely tak luxusní, s kterými budete vždy in.

Pro každý den

Sháníte-li kabelku, jenž bude vhodná na každodenní nošení do školy, na schůzku, do kina či jen tak do města, tento model je trefou do černého. Její dlouhé ucho je nastavitelné, čili si sami zvolíte délku, která vám nejvíce vyhovuje. Vínová barva je nyní velice v kurzu a hodí se takřka je všemu. Inovativní motiv kytice je originální a slušivý, dodá celému outfitu vyšší stupeň.

Romantická kabelka pro každý den, autor: gosbelRomantická kabelka pro každý den, autor: gosbel

Sportovně

Adidas je jakousi klasikou mezi sportovními kabelkami přes rameno, které si oblíila opravdu široká škála veřejnosti od maminek na mateřské dovolené, přes studentky, až po sportovně naladěné pracovnice v kanceláři. Tato brašna má jednoduchý tvar, avšak vyniká zářivou barvou a nápisem. Pokud hledáte kabelku jako ideální a originální doplněk, toto je ideální varianta.

Růžová sportovní alternativa, autor: adidasRůžová sportovní alternativa, autor: adidas

Originálně

Milovnice originality a nevšednosti si nemohou nepovšimnout tohoto dokonalého modelu s motivem ptáčků. Ten samotný je pro brašny netypický, proto si můžete být jistá, že s tímto modelem jen tak do davu nezapadnete, ba naopak, budete stát na pomyslném stupínku módní kreativity. Ke kabelce je nejvhodnější zvolit jednoduchý outfit, který nepřebije kouzlo brašny.

Originální brašna s ptáčky, autor: rollerOriginální brašna s ptáčky, autor: roller

Značkově

Guess je stálicí v oblasti značkových, kvalitních a originálních kabelek, které zaujmou každé oko. Potrpíte-li si na luxusní a neotřelou módu, jistě jste si zamilovala značku Guess, která převážně na své kabelky klade ohromný důraz. Téměř všechny kousky jsou vyrobeny z prvotřídní kůže, čímž je zaručena dlouholetá životnost. Máte-li ráda ležérní, jednoduchou avšak nápaditou módu, zvolte rabelku přes rameno světoznámé značky Guess.

Luxusní kabelka přes rameno guess, autor: guessLuxusní kabelka přes rameno guess, autor: guess

Článek Kabelky přes rameno pro každodenní nošení byl publikován 10. května 2012 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...