Jarní boty pro rok 2012

Tagy:  boty, obuv, humanic, barvy, western, indiánské, jaro, jarní, trendy, 2012, sandály, baleríny, mokasíny, podpatky

Sponzorované odkazy:

Jarní boty pro rok 2012

Jaro a hřejivé počasí je v plném proudu. Co nevidět se oteplí ještě víc a přijde léto. Je nejvyšší čas, obnovit si váš jarní botník a obstarat si poslední módní trendy v oblasti bot. Víte, co je absolutním hitem a co naopak raději z botníku vůbec nevyndavat?

Výběr bot

S přicházejícím teplým počasím vytahujeme ze skříně nejen sukně, šaty, tílka, ale třeba i kratší kalhoty, vesty a šátky. Mnohem větší pozornost bychom měli věnovat výběru správných, pohodlných a také moderních bot. Výběr správných jarních bot je tedy důležitým krokem k tomu, abychom sladili náš celkový outfit na jedničku a šli tak s dobou. Počasí nám dopřává nejen balerínek, lodiček nebo tenisek, ale také páskových bot a sandálů.

BalerínkyBalerínky

Humanic

Humanic je známá prodejna obuvi, ve které najdete boty pro všechny věkové kategorie. Stojí za to se seznámit s kolekcí Western spirit. Už jste o ní slyšeli? Nechte se inspirovat indiánským a kovbojským stylem. Jak už sám název napovídá, na své si přijdou zejména ti, kteří mají rádi veselé ale i přírodní barvy, boty na klínku, silné podpatky, mokasíny či klasické dřeváky.
Elegantní dámy dají přednost lodičkám a sandálkům. V prodejně Humanic si také přijdete v jarní kolekci na své. Barvami převládají spíše přírodní odstíny hnědých, béžových nebo černých odstínů, ale samozřejmě tu najdete také veselejší a barevnější kousky. Pro lehce extravagantní dámy, které se nebojí upoutat pozornost, obsahuje kolekce Dolce Vita také lodičky s květinovým potiskem.
A pro opravdové milovnice barev, potisků, květin a vzorů naše botníky obohatí kolekce Hippie festival. Proužky, ovocné a květinové vzory, svěží a veselé barvy, tak přesně taková je stylová kolekce Hippie, kterou si zamiluje opravdu každý.

Jarní sandálky, autor: GorgoJarní sandálky, autor: Gorgo
ObsessionObsession
Extravagantní tyrkysové botyExtravagantní tyrkysové boty

Barevné jaro

Už jste si letošní jaro zakoupila nové boty? Máte barevné sandálky, páskové boty nebo jste ještě neměla příležitost dojít do vašeho oblíbeného obchodu či nákupního centra? Troufnu si říci, že máte opravdu nejvyšší čas zabrouzdat si mezi regály s obuví. Nebuďte pozadu a dopřejte si skvělý komfort s podpatkovými nebo sportovními boty. Letošnímu jaru dominuje zejména žlutá barva. Tato barva vás může na první pohled odradit a zaskočit, ale neuvěříte, jak sluší. Žlutá znázorňuje slunce, teplo a energii. Můžete obout také oranžové odstíny, která vás obuje do hřejivého jaro a následujícího tropického léta.
Pokud je řeč o moderních jarních barvách, nesmím zapomenout zmínit růžovou. Ano, i tato barvička je letošní jaro absolutně IN. Růžová patří mezi flexibilní barvy, které zdůrazní vaší ženskost.
Jestliže se vám růžové odstíny nebo žluté barvičky zdají příliš extravagantní, zvolte modrou či zelenou barvu. Kombinace nebe, vody a trávy se postarají o to, aby váš celkový outfit zářil skvělou náladou.

Elegantní boty, autor:SreeBotElegantní boty, autor:SreeBot

Článek Jarní boty pro rok 2012 byl publikován 9. května 2012 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...