Vytvořte si vlastní originální tričko

Tagy:  tričko s potiskem, vivadecor, malba na tričko

Sponzorované odkazy:

Vytvořte si vlastní originální tričko

Toužíte po originálním tričku, které nikdo nemá? Chcete být opravdu originální a při odpovědi JÁ na otázku, odkud máš tak úžasné tričko, vyrůst až k oblakům? V tom případě pro Vás mám malou inspiraci, jak si vytvořit vlastní originální tričko.

Diamond Tex – zlatoDiamond Tex – zlato

Tričko s vlastním nápadem

Pokud umíte hezky malovat, můžete si na tričko namalovat obrázek podle předlohy speciálními fixy na textil, který poté můžete doplnit zářivými kamínky, které můžete na oděv nalepit, nažehlit nebo přišít.

Pluster TexPluster Tex

Mým favoritem jsou nafukovací barvy na vodní bázi Pluster-Tex, které na tričku nafouknete použitím teplého vzduchu (fénem nebo v předehřáté troubě). V případě, že barvu zahřejete až po 6 hodinách, vznikne Vám hladký sametový povrch, pokud barvu začnete zahřívat bezprostředně po nenesení, vznikne povrch strukturovaný.

Tričko s potiskem

Na internetu můžete najít kolik webových stránek nabízejících potisk na tričko, mikinu nebo šaty, skvělý je, že si motiv na tričko můžete samy vybrat, najít nebo namalovat.

Audrey HepburnAudrey Hepburn

Nejprve si vyberete oděv a jeho barvu, na který se bude tisknout, potom zvolte kam chcete vybraný motiv umístit. Nyní se objeví hláška, zda je obrázek vhodný nebo ne, lépe řečeno, zda je vyhovující jeho kvalita. Popřípadě můžete vybraný obrázek také okomentovat, přidat k němu svoji myšlenku. Samozřejmě můžete zvolit i více potisků, s čímž se úměrně zvyšuje i cena trička.

Tričko s nažehleným potiskem

Už nějakou dobu sháním tričko s andělskými křídly, ale nikde ho nemůžu sehnat. Rozhodla jsem se, že si koupím nažehlovací obrázek andělských křídel a tričko si vytvořím sama. Pokud máte stejný problém, mám pro Vás návod.

MončičákMončičák

V případě, že doma máte inkoustovou tiskárnu, můžete si nažehlovací obrázek vytvořit samy, stačí si koupit speciální nažehlovací papír, který seženete v prodejnách s výpočetní technikou nebo s kancelářskými potřebami.

  1. vyberte si oděv, na který chcete obrázek nažehlit. Nejlepší jsou trička ze 100% bavlny.
  2. zvolte motiv – fotografii, logo nebo jiný zajímavý obrázek.
  3. natiskněte na nažehlovací papír obrázek. Pozor! Na papír sahejte jen na krajích.
  4. žehličku nahřejte na maximum a nepoužívejte napařování.

Tričko s nažehleným potiskem se může stát i originálním dárkem.

www.vivadecor.cz http://www.t-shock.eu

Článek Vytvořte si vlastní originální tričko byl publikován 20. května 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...