Sandálky 2012 – nebojte se barev a vysokých podpatků!

Tagy:  Sandály, boty, obuv, oblečení, oděvy, květy, podpatek, platforma, léto, outfit

Sponzorované odkazy:

Sandálky 2012 – nebojte se barev a vysokých podpatků!

Již téměř měsíc si užíváme teplotu a krásu letních měsíců, které jdou ruku v ruce s opálením, minišatičkami, šortkami a v neposlední řadě se sandály. Užijte si sluncem zalité dny a vlahé noci s novými kolekcemi obuvi, které rozzáří každý outfit.

Barvy barvičky

Jaro a léto je každoročně o poznání barevnější než zachmuřená zima a podzim. Letošní sezónu tomu není jinak a vy se tak můžete těšit na nepřeberné množství luxusní obuvi, která vám dodá na sebevědomí a exkluzivitě. Zapomeňte na šedivou a černou, pořiďte si extra vysoké křiklavě růžové ,,jehly“, ve kterých budete zářit jako pravá hvězda na nejedné party.

Nápadité růžové sandálky na party, autor: partyplanetNápadité růžové sandálky na party, autor: partyplanet

Platforma

Jako na vysoké noze si budete připadat s originálními ,,hadovkami“ na vysoké platformě. Nemusíte se bát o své nožky, puchýře vám nehrozí, neboť díky klínku budete stále v pohodlí, ať už jdete na schůzku, na večeři či jen tak do města na nákupy.

Platforma s hadím vzorem, autor: salamanderPlatforma s hadím vzorem, autor: salamander

Kristusky

Pro pohodlné ,,šmajdání“ na každý den jsou ideální volbou jednoduché kristusky s pásky v bílé, béžové či univerzální hnědé barvě. Obuv doplňte criscross kabelkou přes rameno téže barvy. Skvěle se hodí nejenom k džínům, ale také k plátěným kalhotám či šortkám.

Kristusky bílé barvy pro každodenní nošení, autor: cccKristusky bílé barvy pro každodenní nošení, autor: ccc

Květy

Jak jinak charakterizovat jaro než prostřednictvím květovaného oblečení či obuvi. Překrásné sandálky na platformě bílého podkladu, zdobené barevnými květy působí jako ústřední doplněk celého vašeho looku. Dbejte na důležitý artikl výběru kabelky, ta by samozřejmě neměla přehlušit dynamičnost bot.

Unikátní květované sandálky na léto, autor: jassie smithUnikátní květované sandálky na léto, autor: jassie smith

Extra podpatky

Pokud si potrpíte na extrémní podpatky, díky kterým vlastníte výšku topmodelek, pořiďte si výrazné páskové sandálky, jenž vás posunou o stupeň výše. Botičky jsou ozvláštněny o výrazné unikátní květy, které působí jako třešnička na dortu.

originální modré sandály s extra podpatkem, autor: party planetoriginální modré sandály s extra podpatkem, autor: party planet

Článek Sandálky 2012 – nebojte se barev a vysokých podpatků! byl publikován 30. května 2012 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...