Peněženky Guess pro originální milovnice módy

Tagy:  peněženky guess, guess, společnost, značka, kabelky, kombinace, barva, materiál, doplněk

Sponzorované odkazy:

Peněženky Guess pro originální milovnice módy

Peněženka je doplňkem, jenž je nepostradatelný prakticky pro každého a jakmile jej ztratíme, jsme v koncích, neboť ukrýval nejenom hotovost, ale také kreditní karty, občanský průkaz, řidičák a nejrůznější důležité kontakty. Možná si ani neuvědomujete fakt, že jej používáte dennodenně a stal se jakousi vizitkou. Proto byste si měli pořídit takový model, který je praktický, ale také reprezentativní a přesně takové kousky nabízí značka Guess.

Luxusní značka Guess byla založena roku 1981 v americkém státě California bratry Marciano, Paulem a Maurisem. Od založení se zaměřovala pouze na výrobu jeans, která ji nesmírně proslavila. Později společnost rozšířila svou výrobu o kabelky, peněženky a v neposlední řadě hodinky. Kabelky se stala nadčasovou záležitostí, která vždy vyniká z řady, o peněženkách můžeme říci totéž.

Jako hvězda

Jako hvězda si budete připadat s bíločernou peněženkou z kolekce star, která je navzdory své jednoduché barevnosti velice nápaditá a originální. Známí nápis hlásající jméno značky je rafinovaně skryt v symbolickém srdci a zip je ozvláštněn a symboly noci – hvězdy.

Zajímavá černobílá kombinace peněženky Guess, autor: guessZajímavá černobílá kombinace peněženky Guess, autor: guess

Růžovka

Pro milovnice výrazných barev jako je například růžová je zde nápaditá peněženka Guess s výrazným logem na přední straně. Díky něho nebude nikdo pochybovat o jejím původu. Ač doplněk působí drobně, není tomu tak. Dokáže pojmout spousty drobných i větších bankovek.

Výrazná růžová barevnost, autor: guessVýrazná růžová barevnost, autor: guess

Jednoduchost

Nepotrpíte-li si na příliš okaté a extravagantní modely a raději upřednostňujete jednoduchost, přesně pro vás je zde peněženka Guess s jarní kolekce, která uspokojí všechny vaše potřeby. Pro úplnost si lze pořídit také totožnou kabelku ve větší velikosti.

Jednoduchý a elegantní model, autor: guessJednoduchý a elegantní model, autor: guess

Novinka

Naprostou novinkou je peněženka s imitací hadí kůže z letní kolekce, která září všemi barvami. Hitem letošní sezóny jsou zdánlivě nekombinovatelné kombinace jako je oranžová s růžovou či zelená s modrou, čehož si můžete všimnout i na tomto modelu.

Nejnovější model z letní kolekce, autor: guessNejnovější model z letní kolekce, autor: guess

Jako pro Barbie

Jako pro panenku Barbie je jasně růžová peněženka z jarní kolekce, ke které si můžete pořídit také stylovou kabelku. Peněženka je zajímavá nejen výraznou sponou ve tvaru ,,géček“, ale také logem, které zdobí celý vnější obal.

Růžová peněženka vám zvedne náladu, autor: guessRůžová peněženka vám zvedne náladu, autor: guess

Článek Peněženky Guess pro originální milovnice módy byl publikován 3. června 2012 v 11.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (4).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...