Vlasová kosmetika – péče o vaše vlasy

Tagy:  vlasy, šampon, vlasová kosmetika, žehlička, teflon, LCD, žehlení, lokny, lesk

Vlasová kosmetika – péče o vaše vlasy

Chcete mít zdravé, krásné a zářivě lesklé vlasy? Pro upravený a dokonalý vzhled vašich vlasů musíte něco udělat! Vyberte si z široké nabídky vlasové kosmetiky, od šamponů počínaje po žehličky na vlasy konče. Kvalitní vlasová kosmetika znamená krásu vašich vlasů a samozřejmě i jedinečný a okouzlující pocit.

Šampony na vlasy

V dnešní době se dá sehnat přesně takový šampon, který vaše vlasy potřebují. Ať už sháníte šampon proti padání vlasů, proti lupům, na příliš suché a polámané vlasy nebo naopak mastné či obarvené vlasy apod. K dostání jsou také regenerační šampony na roztřepené, polámané nebo jinak poškozené vlasy. Na internetových stránkách vlasy-kosmetika.cz seženete známé i méně známé značky, jako jsou např. Schwarzkopf, Londa, Wella, Syoss, Evelon, Subrina, Giston a mnoho dalších. Profesionální vlasová kosmetika se o vaše vlasy postará po všech stránkách.

Zdravé vlasy, autor: File Upload BotZdravé vlasy, autor: File Upload Bot

Péče o vlasy

Ať už si vyberete jakoukoliv regenerační kúru, vaše vlasy to vyživí, posílí, zvláční a také obnoví strukturu porušených vlasů. Vaše vlasy budou takové, jakou jim budete věnovat péči. Je nutné chránit vaše vlasy zejména před vnějšími vlivy. Zdravými a tudíž i krásnými vlasy se může pochlubit málokterá žena, proto se začněte svým vlasům věnovat právě teď. Vlasy mnohých žen jsou suché, lámou se a mají roztřepené konečky díky častému barvení, vypadávají, protože nemají dostatečnou péči a výživu.
Zkuste doma posbírat všechnu vlasovou kosmetiku, kterou používáte a přesvědčte se o tom, že je pro vás ta správná. Pokud vlasovou kosmetiku postrádáte, hurá na nákup. Správná péče o vlasy je krok číslo jedna.

autor: Kerenceciliaautor: Kerencecilia

Žehlení vlasů

Za kvalitu vlasů si můžeme my sami. Určitě mi dáte za pravdu. Stačí např. doma vytvořená trvalá, neprofesionální barvení, žehlení vlasů levnou a nekvalitní žehličkou, stres, hubnutí, špatná životospráva apod.
Říká se, že vlasy nejvíce poškozují žehličky. Nemusíte se bát, samozřejmě tomu tak není. Záleží zejména na tom, jakou máte žehličku na vlasy a zdali používáte i speciální vlasovou kosmetiku určenou právě na žehlení vlasů (spreje).
Mezi vysoce kvalitní žehličky se řadí zejména ty, které mají keramický nebo teflonový povrch. Keramický povrch zajišťuje vysokou a rovnoměrnou teplotu bez žhavých bodů, které mohou vlasy poškodit. Teflonové žehličky chrání vlasy před poškozením díky svému nepřilnavému povrchu. Díky této vrstvě se žehlička na vlasy nelepí a lehce se po nich pohybuje. Extra ochranu dodávají tzv. iontové žehličky, které maximálně omezují nebezpečí zničení vlasů.

Žehlička na vlasy Remington S9950Žehlička na vlasy Remington S9950

Remington

Světoznámá firma Remington nabízí žehličky nejen na jemné a lesklé vlasy, žehličky s teflonovým povrchem a LCD displejem, ale také extra úzké žehličky, se kterými vlasy nejen vyžehlíte, ale natočíte a vytvoříte úchvatné lokny a vlny. Žehličky na vlasy Remington jsou to pravé pro každou dámu, která touží po zdravých vlasech.

Článek Vlasová kosmetika – péče o vaše vlasy byl publikován 5. června 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...