Stylové oblečení značky Adidas

Tagy:  Adidas, boty, mikiny

Stylové oblečení značky Adidas

Značka Adidas přichází každoročně na světové trhy (a ani ten český není výjimkou) se stylovou sezónní nabídkou zajímavého oblečení, obuvi a nadčasových doplňků. Kolekce roku 2012 obsahuje atraktivní dámská trička Trefoil tee, stylové kopačky a tenisky Adidas, pánské mikiny Adidas Trefoil Hoodie i dámské a pánské tepláky. Sezónní kolekce se zaměřuje především na jaro a léto letošního roku.

Adidas ZX TrainerAdidas ZX Trainer

Nové novinky současných kolekcí

A na exkluzivní novinky letošního roku se můžete těšit také ve stávajících kategoriích Adidas Originals, Adidas Performance a Adidas Sport. Kolekce je doplněná o nové Adidas boty (kotníčkové a nízkou obuv), dámské legíny, šortky a tepláky. Zaujmout by vás však mohla také nová mikina Adidas atraktivního střihu a různobarevných kombinací. Pro milovníky fotbalu jsou připraveny zcela nové modely kopaček, které si zamilujete na první pohled. Novým kopačkám dominují veselé letní barvy a inspirace pro jejich výrobu byla čerpána od světových a uznávaných fotbalistů.

Pro milovníky moderní doby

Nepřehlédněte nové modely kopaček ze série Adidas F50, které se prodávají s novinkou posledních měsíců nesoucí název miCoach. Pomocí flash disku, který je plně kompatibilní s vaším počítačem, iPhonem nebo iPodem, budete mít dokonalý přehled o všech vašich pokrocích a zlepšeních. Tato novinka se stala doslova fenoménem současnosti a využívá ji řada profesionálních sportovců.

Nakupujte stylové oblečení pouze v ověřených prodejnách

Zalíbilo se vám zboží z nové Adidas kolekce? Uvažujete o jeho koupi? Dávejte si pozor na to, u koho značkové oblečení vybíráte. Nakupujte pouze v ověřených kamenných prodejnách a originálních Adidas e-shopech. Předejdete tak případnému zklamání, které může pramenit z neoriginality daného kousku, která je u některých padělků na první pohled opravdu velmi obtížně rozpoznatelná.

Článek Stylové oblečení značky Adidas byl publikován 3. července 2012 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...