Něžné krajkové šaty

Tagy:  Krajkové šaty, krajka, Mango, Zara

Sponzorované odkazy:

Něžné krajkové šaty

Neváhejte se i letos na podzim ponořit do hlubin krajkového trendu. Pod krajkovými šaty bude na podzim a v zimě 2012 prosvítat nejen barevný nebo vzorovaný podklad, ale také holá kůže. Krajka se bude kombinovat s kovem, semišem, peřím nebo lakovanými doplňky.

Krajka je nadčasový materiál, je synonymem elegance, ženskosti a něžnosti. Dříve byly krajky používány pouze jako doplňkový dekorační prvek na oděvech, ale postupem doby začaly krajky pokrývat celé šaty. Nyní se můžete přesvědčit, že to byl velmi dobrý nápad.

Černé šaty MangoČerné šaty Mango Květinový podklad / MangoKvětinový podklad / Mango Černá krajka na bílém podkladu / MangoČerná krajka na bílém podkladu / Mango

Délka šatů

Krátké krajkové šaty jsou velmi sexy, a vypadají skvěle ve spojení s dlouhými štíhlými nohy. Vzhledem k tomu, že na podzim už nebude takové horko, můžete si k šatům obléci černé punčochy, které nohy zeštíhlí.

Podklad šatů

Podkladem šatům nemusí být stejná barva nebo světlejší odstín. Velmi pěkně vypadá různobarevný podklad krajky, například červený podklad pod černou krajkou. Určitě Vás překvapí varianta vzorovaného podkladu pod krajkou, vzory se kupodivu neruší, ale doplňují.

Světlé šaty ZaraSvětlé šaty Zara Tmavé šaty ZaraTmavé šaty Zara

Jak nosit krajkové šaty

Naprosto dokonalým spojením je kombinace něžných krajkových šatů s rockovou koženou bundou. Pro docílení ležérního vzhledu je můžete zkombinovat s džínovou bundou a formální vzhled získáte v elegantním blejzru.

Krajkové šaty můžete přepásat nebo je můžete nechat volně bez opasku. Vyzkoušet můžete i stuhu s elegantní mašlí.

Luxusním doplňkem je zlatý pásek a zlaté sandály. Tyto doplňky se hodí jak k černým, tak i bílým šatům.

K barevným krajkovým šatům vypadá skvěle kabelka stejné barvy v tmavším nebo světlejším odstínu.

Už se nebudu znovu opakovat, že krajkové šaty sahají skoro až k vrcholu elegance, a proto se k nim nehodí nic jiného než vysoké podpatky, lakované nebo semišové lodičky a sandály.

Černé šaty nebo světlé šaty se spojují se stejnobarevnými boty, ale vyzkoušejte někdy také krémové šaty a černé boty, výsledek nevypadá vůbec špatně.

Ke krajkovým šatům nenoste příliš mnoho doplňků, protože jsou sami o sobě vizuálně velmi atraktivní. Chybu neuděláte, pokud svůj krk ozdobíte perlami, které mají stejně jako krajkové šaty nádech vintage.

Zdroj: www.mango.com, www.zara.com

Článek Něžné krajkové šaty byl publikován 31. srpna 2012 v 23.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...