Originální náhrdelníky – ty musíte mít!

Tagy:  doplněk, dekorace, šperk, bižuterie, plast, kov, korálky, sklo

Sponzorované odkazy:

Originální náhrdelníky – ty musíte mít!

Stejně tak, jako se my ženy rády hezky oblékáme a líčíme, ke koupi pěkného šperku nebo jen obyčejné bižuterie také nemáme daleko. Správně zvolený šperk dokáže hotové zázraky. I z toho nejobyčejnějšího outfitu dovede během sekundy udělat dokonalý komplet, kterým oslníte své okolí. Letos jsou maximálně v kurzu veliké náhrdelníky, jež by měly být dominantním kouskem na jednoduchém oděvu. Podívejte se, které modely by vašemu krku slušeli prakticky kdykoliv.

V originalitě se meze nekladou a někdy je v jednoduchosti opravdu síla, což platí i o doplňcích. Tento zvláštní náhrdelník je neobyčejný už svým ornamentem, který je v půlce přelomený a rozdvojený. Čeho si každý všimne na první pohled je guma, která skvěle slouží místo řetízku. Celý šperk je tak velmi praktický, neboť je pohodlný a neuvěřitelně lehoučký.

V jednoduchosti je krása, autor: rut-malinV jednoduchosti je krása, autor: rut-malin

Kdo říká, že plast již vyšel z módy? Pořiďte si jemný slonovinový náhrdelník s motivem tyčinek navlečených na niti. Plast v tomto případě připomíná kosti, ale oproti těm je lehký a prakticky nerozbitný. Tuto bižuterii zakoupíte okolo sto korun, čili si ji můžete pořídit ve více barevných provedeních, jež lze střídat podle nálady a oděvu.

Plast je lehkým a levným materiálem, autor: Plastic girl2Plast je lehkým a levným materiálem, autor: Plastic girl2

Teď je zde něco pro milovnice luxusu a nápaditosti. Kovy byly, jsou a vždycky budou v módě, už jenom díky jejich kombinovatelnosti s oděvy a elegantním vzhledem. Klasické stříbrné řetízky jsou známi každému z nás, ale co takhle zkusit kovový řetěz se zlatou aplikací a zajímavým přívěskem na konci. Pokud si tento doplněk vezmete k jednoduchým džínám a tílku, nikdo vám nebude moci odolat.

Kov je dokonalým módním prvkem, autor: cadu viterboKov je dokonalým módním prvkem, autor: cadu viterbo

Zlatá je trendem letošního roku a s červenou barvou vypadá uhrančivě a naprosto dokonale. Aplikace zlatého zámečku je symbolická a velmi trendy. Ač tato bižuterie působí dosti okázale a nápaditě, ve skutečnosti je poměrně flexibilní. Nosit ji tak můžete jak ke kalhotám a tričku, tak ke kostýmku, který rázem pozvedne na úplně jinou úroveň.

Zlatá v kombinaci s červenou letí, autor: cadu viterboZlatá v kombinaci s červenou letí, autor: cadu viterbo

Korálky si pamatujeme ještě z dob našeho dětství, neboť sloužily jako skvělá zábava. Navlékání však nechte na odbornících a raději si pořiďte již hotový výrobek s amuletem.

Nezapomeňte ani na korálky, autor: meristemmeNezapomeňte ani na korálky, autor: meristemme

Článek Originální náhrdelníky – ty musíte mít! byl publikován 15. září 2012 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...