Jedinečné doplňky od Burberry

Tagy:  doplňky, oblečení, značka, luxus, butik, elegance

Sponzorované odkazy:

Jedinečné doplňky od Burberry

O značce Burberry jste již jistě něco málo slyšeli. Nejedná se o ledajakou společnost, na módním trhu se pohybuje už dlouhých 80 let a v tomto průmyslu se opravdu vyzná. Značku Burberry nenajdete v obyčejném obchodním centru vedle New Yorkeru nebo Kenvela, prestižní butik sídlí vždy vedle nejproslulejších obchodů světa jako je Louise Viutton nebo Gucci. Burberry u nás najdete pouze v Praze a to v Pařížské ulici, která je svým luxusem 14. nejdražší ulice na světě. Značka Burberry již něco pamatuje a je stále více populární. Své obdivovatele zaujala díky kvalitním materiálům, pravé kůže a originálnímu designu, který je díky používání přírodních barev a jednoduchých motivů velice elegantní a přitom šik. Burberry se zpočátku soustřeďovala pouze na džíny, avšak v dnešní době je nejznámější převážně kvůli překrásným kabelkám a jiným doplňkům. Podívejte se, které produkty si u značky můžete pořídit.

Kabelka Burberry s typickým motivem, autor: burberryKabelka Burberry s typickým motivem, autor: burberryKabelka Burberry z nejnovější kolekce, autor: burberryKabelka Burberry z nejnovější kolekce, autor: burberry

Klasikou mezi klasikami jsou kabelky béžové barvy s motivem pruhů. V tomto stylu pořídíte desítky odlišných kabelek, které však pocházejí z jedné kolekce a svou popularitou se drží na předních příčkách. Novinkou letošního podzimu jsou takové tašky, které se na první pohled vymykají všem motivům značky. Jakmile však pohlédnete blíže, zjistíte, že jsou rovněž z pravé kůže a jedinečných detailů ruční výroby. Pro tyto kousky se vyplatí našetřit pár tisíc.

Co se návrhů bot týče, ani v této oblasti není Burberry pozadu. Jak již bylo řečeno, značka se specializuje na elegantní a rafinovanou módu. Obyčejné botasky zde sice nenajdete, ale úchvatné jehlové sandálky či holinky s typickým logem rozhodně ano. Pozvedněte svůj outfit na vyšší úroveň a pořiďte si alespoň jeden tento luxusní pár.

V posledních letech se značka, stejně jako jiní oděvní výrobci, zaměřuje i na výrobu parfému, které jsou typickým odrazem stylu Burberry. Jakmile se lehce navoníte, budete se rázem cítit sebejistě, avšak příjemně a sofistikovaně a přesně takový byl záměr vzniku vůně Burberry. Letošní ikonou značky je britská modelka Rosey Huntington, která si sama na kousky Burberry velice potrpí.

I tyto jedinečné střevíčky mohou být vaše, autor: burberryI tyto jedinečné střevíčky mohou být vaše, autor: burberryPořiďte si i parfém, autor: burberryPořiďte si i parfém, autor: burberry

Článek Jedinečné doplňky od Burberry byl publikován 6. října 2012 v 18.00 v rubrice Doplňky, Boty, Nákupy, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...