Podzimní kolekce F&F – moderní džíny

Tagy:  oblečení, kalhoty, denim, Podzimní kolekce F&F, moderní džíny, rifle, Dolce&Gabbana, Tesco

Sponzorované odkazy:

Podzimní kolekce F&F – moderní džíny

Podzim je tady, užijte si ho v nových džínách od F&F! Určitě patříte mezi ty, kteří mají ve svém šatníku alespoň jedny džíny. Pokud ne, je opravdu ten nejvyšší čas to změnit! Denim je doslova nepostradatelnou součástí každého šatníku a to nejen dámského, ale také pánského. Jediné co musíte udělat je, zajít do F&F prodejny, zvolit správnou barvu a střih džín a hurá do ulic.

Módní značka

Tato značka F&F byla založena v roce 2000 ve Velké Británii. Od samého počátku je F&F móda navrhována s ohledem na individuální přání zákazníků různých věkových kategorií. F&F představuje hlavně volnočasové i formalní oblečení a obuv pro muže, ženy a děti.

Denim a F&F

Denim je doslova nadčasovou záležitostí, nicméně každá sezóna s sebou přináší vždy něco nového a ne jak je tomu u F&F. Letošní absolutní novinku představují různé potisky, zdobení a atypické vzory. Džíny se zvířecími motivy nebo futuristickým designem to jsou moderní kalhoty z široké nabídky F&F. Nepřeberné množství stylů a střihů, různě seprané, uhlazené, roztrhané, rozdrbané nebo barevné, taková je kolekce F&F moderních džín.

Barevné kalhoty

Kromě zmiňovaných střihů, potisků a vzorů jsou hlavním prvkem současné kolekce právě barvy. Převládají hlavně podzimní odstíny, kovové odlesky, zlaté variace a stříbrné motivy, které bylo možné vidět např. i na přehlídkových molech zahraničních módních návrhářů. Stejně barevnou kolekci představila značka Dolce&Gabbana.
Barevný denim není pouze dámskou záležitostí. Také pánská kolekce doslova září barvami – podzimními odstíny. Najdete zde hnědá trička, modré kalhoty, ale take netypické červeno-hnědé burgundské.

Módní návrháři

Módní návrháři v F&F se opravdu snaží vyjít vstříc požadavkům všech zákazníků. V kolekci najdete nejen tak oblíbené skinny jeans, které opticky prodlouží nohy, ale tako bootcut střih, který naopak lichotí snad všem typům postavy. V podzimní kolekci F&F najde každý ty správné kalhoty právě pro vás.

Tesco

Módní značku F&F najdete v prodejnách Tesco, ale také existují i tři samostatné obchody. Jen tak pro zajímavost stojí zmínit to, že první F&F store byl otevřen v roce 2010 v obchodním centru Palladium v PRaze. Druhý samostatný obchod byl otevřen v obchodním centru Olympia Brno a jako třetí v pořadí zahájil svůj provoz v roce 2012 F&F store v polské Varšavě.

F&F je světová značka, která je nejen cenově přijatelná, ale take dostupná pro každého z nás.

Článek Podzimní kolekce F&F – moderní džíny byl publikován 13. října 2012 v 00.00 v rubrice Nákupy, Značky, Dámská móda a Pánská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...