Podzimní bundy 2012

Tagy:  podzimní bundy, podzim, kolekce, kabáty, kabátky, kožená bunda, kožíšek, peplum, barvy

Sponzorované odkazy:

Podzimní bundy 2012

Letní měsíce jsou definitivně za námi a podle veškerých předpovědí nás minulo už i babí léto. Nyní nás čekají sychravé dny, ale také příjemný podzim plný barev a padajícího listí. Podzimní trendy sice nejsou zdaleka tolik barevné, jako ty letní prázdninové, ale to rozhodně neznamená, že se máte zahalit do neforemných fraků bez špetky fantazie. Móda je zkrátka důležitá ve všech ročních obdobích, ať už se potíme či v jednom kuse zažíváme nekonečné deště. Avšak ani módní průmysl není vše, na prvním místě je samozřejmě zdraví, které rozhodně berte v potaz. Pořiďte si takové kousky, které budou vypadat skvěle, ale zároveň zahřejí. Podívejte se, jako bundy a kabátky jsou trefou do černého.

Džínovina pravděpodobně nikdy nevyjde z módy, což se týká i džínových bund a kabátků. Ale pobíhat hodiny po městě v této slabé látce nemusí být tak úplně výhrou. Pořiďte si proto neotřelou variantu s koženými rukávy, jež vás skvěle zahřejí. Pokud bundičku obohatíte o tlustou šálu, budete se cítit velmi příjemně a jako bonus získáte dokonalý outfit dle posledních trendů podzimu.

Džínovina v kombinaci s kůží letí, autor: polyvoreDžínovina v kombinaci s kůží letí, autor: polyvore

Každý máme jiný vkus a ne všichni preferujeme kožené bundy a ležérní eleganci. Pro milovnice sofistikované francouzské módy je zde asymetrické sáčko černé barvy, doplněné o jemný, takřka nenápadný pásek. Zdánlivě velmi extravagantní kousek je vlastně poměrně univerzální variantou, neboť se hodí jak k šatům a vysokým podpatkům, tak například ke slim džínám a kozačkám.

Asymetrie je v kurzu, autor: polyvoreAsymetrie je v kurzu, autor: polyvore

Kožíšky, kožíšky a zase kožíšky – pravděpodobně největší trend letošního podzimu a nutno podotknout, že je také velice praktický. Kožená bunda, džínová variace anebo stylový kabátek, všechny možnosti dokonale ladí s teplým kožíškem, který zahřeje a zároveň pozvedne celý outfit na úplně jinou úroveň. Pakliže bundu doplníte o kabelku či boty s motivem kožíšku, budete jednoznačně za hvězdu naprosto kdekoliv.

Kožíšek a zase kožíšek, autor: polyvoreKožíšek a zase kožíšek, autor: polyvore

Pakliže se cítíte příjemněji v delším kabátku, než v bundičce po pás, je zde i pro vás skvělý model. Jednoduchý a přesto nápaditý střih podzimního kabátku s lehkou podšívkou v kombinaci s výraznými knoflíky a trendy béžovou barvou – není co vytknout. Pozor však dejte na zbytek oblečení a doplňky, ty by měly být výraznějších barev, abyste nepůsobila jako šedá myš a exkluzivitu kabátku jste neposunula do pozadí.

Nezapomeňte na eleganci, autor: polyvoreNezapomeňte na eleganci, autor: polyvore

Dalším, neméně atraktivním trendem je peplum na všechny způsoby. Romantický růžový kabátek s jemnou peplum vlnkou místo lemování je módním úlovkem tohoto roku.

Romantické peplum vás dostane, autor: polyvoreRomantické peplum vás dostane, autor: polyvore

Článek Podzimní bundy 2012 byl publikován 14. října 2012 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...