Originální pyžama, která pobaví

Tagy:  dámská pyžama, originální pyžama, barva, satén, materiál, spánek

Sponzorované odkazy:

Originální pyžama, která pobaví

Pyžamo či noční košilka je nedílnou součástí šatníku, neboť v něčem se do světa spánku zkrátka uložit musíme, avšak ne vždy nás baví strojit se do nepohodlných krajkových kalhotek a saténu. Pořiďte si originální a úsměvné komplety, které jsou roztomilé a velmi pohodlné. Vtipným nápisem a barvičkami potěšíte partnera a přitom se vám bude příjemně usínat a ještě lépe vstávat.

Nápisy jsou in jak na tričkách, mikinách, teplácích, tak samozřejmě na pyžamách. Tento model je maximálně praktický a ještě výborně vypadá, co více si přát? A ty odvážnější v něm v letních měsících mohou klidně vyrazit i ven do přírody. V tomto zajímavém kompletu ve stylu Amerika si užijete vstávání a chutnou sobotní snídani ve dvou.

Pyžamo v americkém stylu, autor:polyvorePyžamo v americkém stylu, autor:polyvore

Jak nápis sám říká, váš protějšek by měl zůstat celou noc, ale pakliže to nemyslíte vážně, raději tento vršek schovejte do šuplíku. Kombinace růžové a černé je jako skloupení něžnosti s vášní a jemností s nespoutaností. Pakliže je vám líto v tomto unikátním modýlku pouze spát, použijte jej jako domácí úbor, složenky se budou rázem platit snadněji a pohodlněji.

Originální nápisy potěší, autor:polyvoreOriginální nápisy potěší, autor:polyvore

Možná swi teď říkáte, že jsou předešlé modely sice krásné, ale pro vás nepraktické, neboť trpíte neustálou zimnicí i v noci, během spánku. Nezoufejte, i pro vás je zde varianta v podobě pohodlného tílka na špagetové ramínky a dlouhých, volných kalhot na příjemnou tkaničku. Pakliže se vám nezamlouvá šedivé provedení, sáhněte po výrazné červené, jemné modré či klasické černé.

Pohodlná verze dlouhých kalhot, autor:polyvorePohodlná verze dlouhých kalhot, autor:polyvore

Růžová je velmi oblíbená barva spodního prádla, je tedy pochopitelné, že vyhledáváte i pyžamový komplet v těchto barvách. Malinová je velmi in a přitom v ní nebudete vypadat jako panenka Barbie. Tričko je maximálně pohodlné a vzorované šortky prakticky schovají zmačkané lemy.

Růžová je roztomilá, autor:polyvoreRůžová je roztomilá, autor:polyvore

Spousta z vás si možná oblíbila manželovu košili, ten ale pravděpodobně neskáče štěstím, pokud mu doma spíte ve značkovém modelu. Pořiďte si raději vlastní košili na spaní v trendy barvách a výrazných puntíčkách. Saténový materiál vám zaručí ničím nerušený spánek plný krásných snů.

Satén v kombinaci s límečkem, autor:polyvoreSatén v kombinaci s límečkem, autor:polyvore

Tak trochu v klučičím stylu je komplet čistě bílého bavlněného tílka a kostkovaných kraťasů. Díky příjemným barvám snadno usnete a aniž byste chtěla, budete neobyčejně sexy.

Sexy klučičí styl, autor:polyvoreSexy klučičí styl, autor:polyvore

Článek Originální pyžama, která pobaví byl publikován 30. října 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...