Kabelky Zara – kvalita za dostupnou cenu

Tagy:  kabelka zara, kabelka, kůže, semiš, crossbody, trendy, móda, doplňky

Sponzorované odkazy:

Kabelky Zara – kvalita za dostupnou cenu

Kabelky jsou slabinou většiny žen a málo která může říct, že vlastní jen pár praktických modelů. Není se čemu divit, neboť právě tento módní doplněk dokáže každý outfit pozdvihnout na vyšší úroveň. Pořídit si luxusní kabelku by chtěla asi každá žena, ale zaplatit 20 tisíc korun za značku není pro všechny tak úplně reálné. Udělejte proto kompromis a pořiďte si kvalitní, stylový model za příjemné peníze. Značka Zara se vyznačuje osobitým stylem a jedinečnými kabelkami, které od těch obyčejných opravdu poznáte. Za přibližně 2 tisíce korun tak můžete mít koženou kabelku či stylové psaníčko.

Vínová je barvou podzimu a tvar ,,pytle“ je stále moderní. Tato kabelka je velmi praktická jak barevným provedením, tak střihem. Nosit ji tedy můžete k ležérním džínám, kožené bundě nebo třeba k elegantnějšímu kostýmku a vysokým podpatkům.

Vínová je módním hitem, autor: polyvoreVínová je módním hitem, autor: polyvore

Lesklé materiály jsou opět v kurzu, ale s těmi musíte opravdu opatrně. Pokud chcete jít s módou a pořédit si lesklý kousek do své sbírky, aniž byste přestřelily, pořiďte si kabelku na dlouhý řetízek v lehce rockerském stylu. K vysokým kotníčkovým botám a koženému ,,křiváku“ bude vypadat naprosto dokonale.

Dejte šanci lesku, autor: polyvoreDejte šanci lesku, autor: polyvore

Černá kabelka je klasikou, kterou musí vlastnit zkrátka každý. Pakliže nemáte zrovna náladu na oslnivé trendy a pro jednou chcete do města vyrazit v obyčejných džínách, mokasínech a svetru, popadněte tuhle ležérní tašku, do které se vejde snad naprosto všechno.

Černá je prostě klasikou, autor: polyvoreČerná je prostě klasikou, autor: polyvore

Zara je proslavená svými jednoduchými koženými kabelkami, které již na dálku poukazují na svou eleganci a řídí se heslem, že v jednoduchosti je krása. Tento model je originální nejenom v tvaru, ale především v barvě, jež skvěle rozzáří každá sychravý podzimní den.

Růžová kabelka je TOP, autor: polyvoreRůžová kabelka je TOP, autor: polyvore

Kombinace kůže a semiše vám přijde nemoderní? Pak se hluboce pletete, neboť právě tato aktovka dokazuje pravý opak. Černá barva je základ, béžová módní hit a dlouhé cross body ucho praktickou vymožeností.

Semiš a dlouhé ucho letí, autor: polyvoreSemiš a dlouhé ucho letí, autor: polyvore

Blíží se plesová sezóna, na které určitě budete chtít zazářit jako pravá hvězda. Psaníčko Zara v černém provedení, poseté stříbrnými kamínky vám zajistí celovečerní jas a slávu.

Buďte zářivou hvězdou, autor: polyvoreBuďte zářivou hvězdou, autor: polyvore

Nevíte zda preferujete něžnost nebo jste spíše drsnější rebelka? Přestaňte se zmítat v nejistotě a udělejte kompromis. Drobná crossbody kabelka dominuje romantickou barvou, kterou dokonale rozbíjí zlaté cvočky.

Romantická s malými cvočky, autor: polyvoreRomantická s malými cvočky, autor: polyvore

Třásně byly moderní na jaře, byly in v létě a jsou stále aktuální i v říjnu, proto neváhejte a sáhněte po tomto výrazném doplňku, kterým rozzáříte černý kabát i šedivé kalhoty.

Třásně stále vedou, autor: polyvoreTřásně stále vedou, autor: polyvore

Článek Kabelky Zara – kvalita za dostupnou cenu byl publikován 7. listopadu 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...