Kabelky do ruky aneb stylová psaníčka

Tagy:  kabelky do ruky, psaníčka, kůže, materiál, kamínky, barva, móda

Sponzorované odkazy:

Kabelky do ruky aneb stylová psaníčka

Není kabelka jako kabelka. Jedny slouží k čistě praktickým účelům a pojmou až neuvěřitelné množství oblečení či pracovních pomůcek, jiné jsou více stylové než užitečné a rozhodně nesmíme zapomenout ani na takzvaná psaníčka, která sice nemají ucho, ale za to se pohodlně nosí v ruce, do puntíku doladí každý outfit a taky vám bezpečně střeží t nejdůležitější. Pokud nevíte, která psaníčka právě letí, nechte se inspirovat…

Černá, kožená kabelka je klasikou, pokud ale nechcete pouze další fádní kousek do sbírky, pořiďte si tento model jednoduchého tvaru ozvláštněný o dokonalou maxi sponu ve zlatém odstínu s unikátním reliéfem. Ač je kabelka výrazný, je poměrně multifunkční a nadčasová, proto se vám jen tak neokouká.

Koženou kabelkou nic nezkazíte, autor: polyvoreKoženou kabelkou nic nezkazíte, autor: polyvore

Kamínky a symetrické tvary dovedou i z toho neobyčejnějšího modelu udělat rázem módní výstřelek a přesně tak je to i u této kabelky.

Kamínky jsou trendy, autor: polyvoreKamínky jsou trendy, autor: polyvore

Pakliže si nepotrpíte na flitry, kamínky a nejrůznější aplikace, pak jsou vám jistě blízké luxusní materiály jako je hadí kůže, která spolu s hnědou barví působí naprosto skvěle.

Vsaďte na kůži, autor: polyvoreVsaďte na kůži, autor: polyvore

Tak trochu futuristicky působí tento model, který je atraktivní nejenom motivem, ale také použitým materiálem korálků a kombinace barev, které sice nejsou nikterak zvláštní, ale ani naprosto typické. Kabelka dokonale oživí jednoduché sáčko nebo slim džíny.

Futuristická kabelka zajímavých barev, autor: polyvoreFuturistická kabelka zajímavých barev, autor: polyvore

Kovový lesk z vás na každém parketu udělá královnu, pakliže chcete na party zaujmout, toto psaníčko je trefou do černého.

Na party jako stvořená, autor: polyvoreNa party jako stvořená, autor: polyvore

Channel je sice nákladnější záležitostí, ale v tomto případě lze jen těžko odolat, zlatá je zkrátka magnet.

Channel je zkrátka jen jeden, autor: polyvoreChannel je zkrátka jen jeden, autor: polyvore

Extravagance vám není cizí? Pak vsaďte na tento jedinečný kousek, který svou zlatou barvou, síťkou a šifonem rozhodně zaujme.

Tak trochu u jiného světa, autor: polyvoreTak trochu u jiného světa, autor: polyvore

V jednoduchosti je zkrátka krása a své o tom ví a tato jednoduchá kabelka.

Jednoduchost vede, autor: polyvoreJednoduchost vede, autor: polyvore

Růžová je dlouhé roky in a stále má své obdivovatelky, jež na ni nedají dopustit. Tento pubertální kousek je sice výstřední, avšak přesto stále velmi vkusný.

Růžová kabelka pro mladé dámy, autor: polyvoreRůžová kabelka pro mladé dámy, autor: polyvore

Článek Kabelky do ruky aneb stylová psaníčka byl publikován 29. listopadu 2012 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...