Karen Millen aneb svůdná kolekce právě přichází

Tagy:  karen millen, návrhářka, podzim, šaty, červená, černá, ženskost, kabelky

Sponzorované odkazy:

Karen Millen aneb svůdná kolekce právě přichází

Svůdná kolekce značky Karen Millen právě rozzářila butiky. Tato módní návrhářka ví, co je moderní, ženské a jedinečné. Letošní podzim září černými, červenými, modrými a bílými barvami. Chcete se dozvědět víc? Seznamte se s podzimní kolekcí, která podtrhuje silnou ženskost v oblečení a rafinovanost jedinečných střihů.

Karen Millen

Samotná značka Karen Millen byla založena už v roce 1981. První obchod byl otevřen o dva roky později, tedy v roce 1983 a od té doby se samozřejmě leccos změnilo. Značka se rozrostla do více než 40 zemí světa a modely Karen Millen se staly celosvětově vyhledávané. Značku si oblíbily nejen celebrity a modelky, ale také obyčejné ženy. Ve značkovém a ženském oblečení se mohly pochlubit např. Rihanna nebo Eva Longoria.
Cit pro detail, kvalitu a luxus, tak se dá charakterizovat pár slovy značka Karen Millen. Kolekce se pyšní nadčasovostí, pečlivostí a originalitou.

Podzimní kolekce

Tato nadčasová a globálně dostupná britská značka, která dobyla nejen Londýn, ale také např. Madrid, Moskvu, Berlín, Honkong, Sydney, Paříž nebo Los Angelse, je tu pro vás. V Čechách najdete pobočku např. v pražském Chodově. Módní kolekce podzim/zima 2012 je postavena hlavně na tvrdé, ale stoprocentně ženské náladě.
Hlavním a rozpoznávajícím znakem jsou zdůrazňující výstřihy, které se honosí motivy z vojenského prostředí nebo z jezdectví. Květinový potisk a důraz na detaily doslova dominuje nádherným oblečením. Připadá vám, že se celá kolekce nese v duchu téměř minimalistického střihového provedení? Je to tak! Střihy sukní, šatů, halenek ale i kalhot se zaměřují na boky a pas, které z nás právě dělají ženy.

Luxusní módní značka

I když ceny této britské značky nejsou zrovna nízké, zboží je kvalitní a i tak pořád dostupné.
Pořiďte si tmavý glamour – černé odstíny s kombinací červené.
Co se týče materiálu, vsaďte na kůži. Právě kůže je jedním z hlavních materiálů sezóny. Výrazné boky, složité prošívání, speciální lemování a detailní zpracování, to je podzimní kolekce Karen Millen. Milovnice blýskavých odstínů si mohou vychutnat i takové modely, kde se objevují zlaté třpytky, stříbrné, bronzové nebo cínové odstíny.

Doplňky

V podzimní kolekci pro rok 2012 nechybí ani módní doplňky, které mají také charakteristické znaky. Důraz je stejně jako u oblečení kladen na detail. Tašky, kabely, kabelky, ale také boty v sobě odráží výše zmíněné detaily a trendy. Zkuste si pořídit značkové a svůdně ženské oblečení od Karen Millen i Vy. Uvidíte, že litovat rozhodně nebudete a i ten nastávající rok si budete moci toto oblečení obléknout. Karen Millen je totiž vždy trendy a nikdy nestárne.

Článek Karen Millen aneb svůdná kolekce právě přichází byl publikován 17. října 2012 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...