Fitness oblečení pro aktivní ženy

Tagy:  fitness oblečení, sportovní oblečení, kalhoty, tepláky, triko, obuv, podprsenka

Sponzorované odkazy:

Fitness oblečení pro aktivní ženy

Zdravá životospráva a především štíhlá postava jde ruku v ruce se sportováním a aktivním životem. Záleží pouze na vás, jaké metody upřednostňujete, ale důležité je se stále hýbat. Pakliže vlivem časového presu nestíháte svůj pravidelní trénink, zkuste se alespoň proběhnout do schodů, do krámu dojít pěšky a omezit hromadnou dopravu či automobil. Pokud se nějakému tomu cvičení věnujete, pak víte, že vám nestačí sešmajdané kecky a už vůbec ne džíny. Pořiďte si kvalitní výbavu, která vám nejenom roky vydrží, ale především podpoří vaši píli.

Základem všech aktivit jsou pořádné boty. Nepořízením kvalitní obuvi jste sami proti sobě, neboť ve slabé podrážce si ničíte chodidla a tlumíte veškeré odrazy. Váš krok je tak pomalejší a těžkopádnější. Při výběru si nechte poradit odborným personálem, který na základě vaší pohybové aktivity určí, která obuv je nejvhodnější. Každopádně se nemůžete splést u značek Nike, Adidas nebo Reebok, které jsou pro sport dělané.

Kvalitní obuv, to je základ, autor: polyvoreKvalitní obuv, to je základ, autor: polyvoreVsaďte na ověřené značky, autor: polyvoreVsaďte na ověřené značky, autor: polyvore

Dalším důležitým prvkem jsou správně vybrané kalhoty. Ty vás rozhodně nesmí nikde tlačit ani táhnout. Během koupě je tedy pořádně otestujte, ve zkušební kabince si udělejte pár dřepů a výpadů, na základě tohoto malého testu poznáte, zda jste si vybrali dobře. Pokud se věnujete běhu, klidně si pořiďte klasické tepláky, ale pro různé druhy tance, jógu či power plate volte přiléhavé legíny nebo elastické kalhoty na gumu.

Tepláky určitě nic nezkazíte, autor: polyvoreTepláky určitě nic nezkazíte, autor: polyvorePřiléhavé leginy jsou ideální na jógu a tanec, autor: polyvorePřiléhavé leginy jsou ideální na jógu a tanec, autor: polyvore

Možná si říkáte, že jste již dost investovali do bot a kalhot, proto vám bavlněné triko bohatě postačí, opak je ale pravdou. Bavlněná trička sice dobře sají pot, ale zůstanou dlouho mokrá, vy si tak koledujete o ztuhlé svalstvo a prochladnutí. Speciálně pro sport navržené komplety vás ochrání před nastydnutím a zmrzačením, navíc vypadají krásně a stále drží svůj tvar.

Výběr trička nepodceňte, autor: polyvoreVýběr trička nepodceňte, autor: polyvoreSportovní trika jsou navíc slušivá, autor: polyvoreSportovní trika jsou navíc slušivá, autor: polyvore

Co v poslední řadě určitě neopomeňte je spodní prádlo, konkrétně podprsenka. Zkoušeli jste někdy vyběhnout z domu v krajkové push-upce? Pak jistě víte, jak moc nepohodlné to je. Vsaďte raději na klasickou sportovní podprsenku, ve které sice možná nebudete mít žádná ňadra, ale za to pohodlí a dobrý pocit to rozhodně stojí.

Podprsenka je pohodlná a chrání vaše ňadra, autor: polyvorePodprsenka je pohodlná a chrání vaše ňadra, autor: polyvore

Článek Fitness oblečení pro aktivní ženy byl publikován 15. listopadu 2012 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...