Šperky pro všechny příležitosti

Tagy:  bižuterie, klenoty, krásné šperky, náušnice, prsteny, náramky, hodinky

Šperky pro všechny příležitosti

Doplňky obecně jsou nedílnou součástí každého outfitu a nutno podotknout, že by bez nich nebyl nikdy stoprocentní. I sebeobyčejnější džíny a bílé triko můžete luxusní kabelkou pozvednout na úplně jinou úroveň a zdánlivě nenápadný, černý kostýmek je spolu s vysokými, červenými jehlami vražednou kombinací. Stejně tak je to i se šperky a bižuterií, jejichž vhodnou volbou doladíte vzhled do posledního puntíčku. Ono ovšem vybrat ideální šperky, které přesně charakterizují typ akce, na kterou se chystáte, není vždy až tak jednoduché. Nechte se inspirovat a pořiďte si takové kousky, kterými zaujmete i absolutní odpůrce zlata a stříbra. Využijte také blížících se Vánoc a napište si třeba o šperky z e-shopu websperky.sk , jež budou úchvatným překvapením pod stromečkem.

Šperky mají zkrátka své kouzlo, autor: ejewelrysourceŠperky mají zkrátka své kouzlo, autor: ejewelrysource

Pryč s nudou a šedí

Pokud se chystáte na ples či jinou společenskou akci, dovedete se neuvěřitelně vyšvihnout, přes všední, obyčejné dny se ale mnohdy odbýváte a absolutně zapomínáte, že máte krásné ruce a také labutí krk. Nikoho by snad ani nenapadlo, vás nasoukat do štrasu a flitrů, které jsou na běžné nošení jaksi nevhodné, ale drobnými náušničkami ve tvaru perliček či jemným řetízkem s kamínky rozhodně nic nezkazíte, ba naopak decentně upozorníte na svou jemnou, ženskou stránku. Klenoty zkrátka dovedou zázraky.

Na ples trochu nevšedně

Plesová sezóna je za rohem a proto se pomalu chystejte a přemýšlejte, jak zaujmete a uděláte co nejlepší dojem. Všichni si vás z loňských let pamatují jako oslnivou princeznu v dlouhé róbě a štrasových špercích, jež hází odlesky na všechny strany. Udělejte pro tentokrát změnu a překvapte naprosto odlišným lookem. Pořiďte si jednoduché koktejlové šaty s rafinovaným výstřihem nebo delším rozparkem, jež vzbuzuje nespočet otázek. A co se šperků týče, nikde není psáno, že na společenské akce musíte neprodleně nosit monstrózní náhrdelníky a dlouhé náušnice, na delux.cz najdete spousty překrásných a elegantních kousků nebo se poohlédněte po něčem luxusním, čímž jsou dámské hodinky Tommy Hilfiger .

Na ples klidně s hodinkami, autor: deluxNa ples klidně s hodinkami, autor: delux

Článek Šperky pro všechny příležitosti byl publikován 13. prosince 2012 v 15.15 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...