Čepice s kožíškem – najdete tu pravou pro vás

Tagy:  kožešinové čepice, kůže, kožich, pletenina, vlna, pletení, zima, doplňky

Sponzorované odkazy:

Čepice s kožíškem – najdete tu pravou pro vás

Čepice jsou nejenom praktickým doplnkěm, kterým vás ochrání před nachlazením, ale slouží také jako dokonalá třešnička na dortu vašeho outfitu. A že vám vždy zničí účes nebo rozcuchá vlasy? Vyberte si prostě takovou, kterou nebudete chtít jen tak sundat! Kožešinové čepice jsou módním výstřelkem této zimy a není se čemu divit, neboť vypadají naprosto skvostně. Takže hurá do po vánočních slev a nezapomeňte na čepice s kožíškem!

Tato nenápadná kožešinová kulička je skvělým módním doplněk, který díky barevné pletenině jen tak nepořídíte. Butik Juicy couture vám tuto čapku nabízí za skvělých 2 310 korun a pokud budete mít štěstí, možná ji pořídíte v akci o 50 procent levněji. Pospěšte si, ať nepřijdete domů s prázdnou a nevystavujete své citlivé uši omrzlinám.

Barvy barvičky nikdy neurazí, autor: stylebopBarvy barvičky nikdy neurazí, autor: stylebop

Pro milovnice obřích bambulek je zde úchvatný model Pom pom, který je nenápadný svým béžovým tónem, za to ale velmi příjemný a hřejivý. Pakliže by vám nestačila jedna a rádi byste ji ve více zajímavých barvách, na prodejních pultech najdete i další modely v atraktivních odstínech od zelené až po sexy červenou. Výhodou čepice je fakt, že v ni zazáříte jak na sjezdovce, tak ve městě a při troše štěstí v ni oslníte muže svých snů.

Varianta do města i na hory, autor: ottenyVarianta do města i na hory, autor: otteny

Není nad pořádnou beranici, která vás schová v celé své kráse. I mrazy v České republice umějí být pořádně kruté, proto se ve vašem šatníku tato kožešinová čepice rozhodně neztratí a obzvláště v těchto měsících si najde uplatnění. K dostání je také v bílém provedení, v černé a šedivé barvě.

Klasická beranice se hodí, autor: barneysKlasická beranice se hodí, autor: barneys

Bambule kam se jen podíváte – tak přesně takto lze popsat právě tento hravý a zábavný model. Pletená čepice je vyrobena z pravé ovčí vlny, proto nekrepatí vlasy a je neuvěřitelně příjemná a hlavně hřejivá. Střapaté, heboučké bambulky po stranách a nahoře jsou samozřejmě vítaným bonusem.

Samá bambulka, autor: brownsfashionSamá bambulka, autor: brownsfashion

Nevíte zda zvolit čepici v moderním potisku vloček a nebo vsadit na stejně tak populární kožešinu? Vyřešte vše jednoduše, tradičním kompromisem. Tento zajímavý a praktický model seženete v Urban Excess za úžasných 615 korun.

Kombinace potisku a kožichu, autor: urbanexcessKombinace potisku a kožichu, autor: urbanexcess

Článek Čepice s kožíškem – najdete tu pravou pro vás byl publikován 6. ledna 2013 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...