Vero moda – symbol elegance i ležérnosti

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, butik, obchod, elegance, ležérnost, oděvy

Sponzorované odkazy:

Vero moda – symbol elegance i ležérnosti

Italové jsou v módě opravdu zběhlí a jestli trendům někdo opravdu rozumí, tak právě oni. Asi jste se již dovtípili, že je značka Vero moda právě italského původu a svou historii má již v roce 1987. společnost se soustředí především na moderní oděvy vysoké kvality, které jsou ovšem dostupné široké veřejnosti, proto butiky nemusíte hledat v Pařížské, nýbrž v běžných obchodních centrech po boku New Yorkeru nebo třeba Tally weijl.

Vero moda je určena pro ženy, které se nebojí ukázat svou ženskost, aniž by působily lacině či strojeně. Laicky řečeno, v různorodých kolekcích najdete jak vypasovaná sáčka, vysoké podpatky a sexy topy, tak ležérní džíny, vestičky a tenisky. Vero moda ví, že žena je krásná a svůdná i v teplákové soupravě a bez známky make-upu. V obchodech si tak na své přijde opravdu každý a nehrozí, že byste jej opustily s prázdnou. Sháníte krásné mini či koktejlové šaty na firemní večírek nebo ples? Ve Vero modě si rozhodně vyberete. A že se chystáte na rande snů nebo si jen chcete šatník rozšířit o pár stylových triček a bavlněných mikin – pro Vero modu nic není problém. Jako bonus vás jistě potěší fakt, že značka myslí také na ekologii, proto většinu oděvů vyrábí pouze z organické bavlny.

V zajetí elegance

Jak již bylo řečeno, na prodejních pultech najdete nespočet atraktivních kousků z elegantní edice, které jsou zajímavé, originální a rozhodně ne nudné či fádní. V barevném sáčku tak můžete bez problému vyrazit do kanceláře, v černém peplum topíku dle posledních trendů zaujmete na poradě, tmavě modré volnější šaty jsou jako dělané na pracovní oběd nebo pohovor a krajkované šaty přes jedno rameno přímo svádějí k návštěvě divadla. Všechny kousky jsou dostupné ve všech možných velikostech od klasického XS až po XXL a co vám určitě vykouzlí úsměv na rtech, je přijatelná cena.

Zajímavé sáčko do kanceláře, autor: veromodaZajímavé sáčko do kanceláře, autor: veromodaPeplum teď letí, autor: veromodaPeplum teď letí, autor: veromodaKlasické společenské šaty nezklamou, autor: veromodaKlasické společenské šaty nezklamou, autor: veromodaCo takhle zajít do divadla?, autor: veromodaCo takhle zajít do divadla?, autor: veromoda

Ležérní styl

Pod pojmem ležérní styl si každý vybaví něco jiného, ovšem rozhodně se shodneme na tom, že není ani příliš elegantní, ani společenský. Ležérním stylem jsou myšleny pohodlné oděvy a obuv, ve kterých vyrazíte na nákupy, odpolední posezení s kamarádkou, do parku se psem, na procházku přírodou či jen tak do města. Klasické džíny nebo barevné pohodlné kalhoty by ve vaší skříni rozhodně neměli chybět, šátek nebo volnější šála je praktickou klasikou a triček s potiskem i bez v obchodech najdete nespočet.

Barevné kalhoty vám nesmí chybět, autor: veromodaBarevné kalhoty vám nesmí chybět, autor: veromodaŠála je prakticou klasikou, autor: veromodaŠála je prakticou klasikou, autor: veromodaTriček s potiskem najdete několik, autor: veromodaTriček s potiskem najdete několik, autor: veromodaPletený svetr z biobavlny, autor: veromodaPletený svetr z biobavlny, autor: veromoda

Článek Vero moda – symbol elegance i ležérnosti byl publikován 7. ledna 2013 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...