Svatební bižuterie, bez které se neobejdete

Tagy:  svatební bižuterie, svatba, doplňky, bílá, korunka, kukavičky, obuv

Sponzorované odkazy:

Svatební bižuterie, bez které se neobejdete

Svatba je dnem, po kterém touží snad každá žena již od útlého věku a jakmile přijde ten pravý s žádostí o ruku, před námi je dlouhá cesta plná příprav a plánování, aby byl den ,,D“ tím nejkrásnějším. Svatba je vždy především o nevěstě, která je zkrátka středem pozornosti, proto by měla být neodolatelná a božská. Až si vyberete andělské svatební šaty, je na řadě spousta doplňků, které dotvoří celý váš sváteční outfit. Nechte se inspirovat a vyberte si ty pravé svatební doplňky přesně pro vás.

Jako princezna

Ať už je vám třicet nebo pět, jako princezna si alespoň jednou za život přejete vypadat. Některé slečny si svůj pohádkový den prožijí na maturitním plese, jiné si jej uchovají právě na svatbu. Pakliže toužíte po objemné sukni, blond lokýnkách a jemném make-upu, tato dokonalá korunka plná oslnivých kamínků vím zkrátka a jednoduše nesmí chybět.

Korunka jako pro princeznu, autor: debenhamsKorunka jako pro princeznu, autor: debenhams

Nejenom bílá

Symbolem svatby je samozřejmě bílá a všechny jemné a především světlé barvy. Kdo ale říká, že právě kombinace bílé a černé nemůže být omračující? Pokud se chcete trochu vymykat tradicím a způsobit rozruch, pořiďte si například tento síťový klobouček černé barvy, který vám dodá šmrnc a přítomným svatebčanům připomene, že máte svou hlavu a svůj názor.

Nebojte se černé, autor: boticcaNebojte se černé, autor: boticca

Z jiné doby

Ve spoustě rodinách se po léta traduje darování svatebních šatů po generaci. Pakliže jste i vy obdržela krásné svatební šaty z pravé, jemné krajky, musíte jim samozřejmě přizpůsobit také veškeré doplňky. Vzpomeňte si na nesmrtelné perly, diamanty a samozřejmě krajkové rukavičky, jež vašemu looku dodají ten pravý empírový styl.

Rukavičky jsou starou tradicí, autor: blackcoukRukavičky jsou starou tradicí, autor: blackcouk

Něco na nožky

Překrásné šaty jsou samozřejmě základ, ale k oltáři nemůžete kráčet bosa. Možná se budete divit, ale především ženy si obuvi opravdu všímají, proto ji neberte na lehkou váhu ani o svatebním dnu. Pakliže nevíte, jaký pár zvolit, obraťte se na odborníka na slovo vzatého, kterým není nikdo jiný než sám mistr řemesla – Christian Louboutin. Jeho střevíčky a především lodičky jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějším materiálů a vaše nohy v nich budou jako v bavlnce. Svatební den je velmi náročný a vy si příliš neodpočinete, proto se snažte zamezit případným puchýřům.

Bez pohodlné obuvi ani ránu, autor: christianlouboutinBez pohodlné obuvi ani ránu, autor: christianlouboutin

Článek Svatební bižuterie, bez které se neobejdete byl publikován 12. ledna 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...