Sexy a originální leginy – tak které si vybrat?

Tagy:  sexy leginy, stylové leginy, originální motivy, barvy, kalhoty, oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Sexy a originální leginy – tak které si vybrat?

Leginy jsou velmi praktickým druhem oděvu, který si našel nespočet obdivovatelů z celého světa. Džíny jsou sice zaběhlou klasikou, ale ne každému jsou pohodlné a nutno podotknout, že se zkrátka nehodí na každou příležitost. Leginy jsou nejenom opravdu pohodlné, ale v černé variantě také společenské a elegantní. Pro ty, co na ně nedají dopustit jsou vhodné jak na denní nošení, tak například na sport nebo tanec. Pakliže se svých pohodlných leginů nechcete vzdát za žádnou cenu a toužíte po nových, stylových kombinacích, vsaďte na zářivé barvy, motivy a obrázky.

Pokud se nebojíte odvážných motivů a grafity vám nejsou cizí, pak si rozhodně budete rozumět s touto variantou z topshop. V případě, že se pro tento opravdu originální model rozhodnete, mějte na paměti jeho odvážnost a zvolte jednoduchý top, mikinu a nepříliš výraznou kabelku. Leginy jsou sami o sobě dost zábavné a stejně výrazné doplňky by jim ubraly na kráse.

Potisk ála grafity, autor: topshopPotisk ála grafity, autor: topshop

Kdo říká, že černobílá kombinace musí být vždy nudná nebo fádní? Posviťte si na tuto nesmrtelnou dvojici a nechte se inspirovat opět designem topshop. Tyto leginy jsou symbolem stylu a vkusu. Oživit je lze výraznou barvou, svéráznými doplňky a nebo si zachovejte dvoubarevný punc a top či jiný vršek kombinujte opět s černou a bílou.

Nezavrhněte ani černobílou klasiku, autor: topshopNezavrhněte ani černobílou klasiku, autor: topshop

Sotva skončili Vánoce, spousta z nás už odpočítává dny, kdy začne teplé jaro a bude konec nepříjemným mrazům. Pakliže jste i vy milovnice rozkvetlých stromů a veselé nálady, udělejte si radost těmito usměvavými leginami s motivem jarních květin. Kombinace optimistického vzoru a hřejivých barev vykouzlí úsměv na rtech nejenom vám.

A co takhle jarní rozkvetlá louka?, autor: lipsycoukA co takhle jarní rozkvetlá louka?, autor: lipsycouk

Když se řeknou Vánoce a zima, téměř každý si vybaví Soby, jehličnany, sníh a také červenou barvu, která tak nějak symbolem svátků. Pokud i vám je líto, že již skončily a čekají nás opět za rok, pořiďte si tyto legrační leginy s typickým Vánočním symbolem. Jejich originalita netkví jenom v potisku, ale také v materiálu, neboť jsou vyrobeny z příjemného a přiléhavého úpletu, který je ideální do mrazivých dní.

Leginy s typickým Vánočním motivem, autor: republiccoukLeginy s typickým Vánočním motivem, autor: republiccouk

Článek Sexy a originální leginy – tak které si vybrat? byl publikován 15. ledna 2013 v 11.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...