Šperky Miss Sixty pro ty, co se nebojí ukázat své pravé já!

Tagy:  značka, doplňky, oblečení, společnost, hodinky, náramek, šperk, brož, barvy

Sponzorované odkazy:

Šperky Miss Sixty pro ty, co se nebojí ukázat své pravé já!

Miss Sixty je značka poměrně mladá, za to velmi úspěšná a díky svým jedinečným a neotřelým kolekcím, světoznámá na celé planete. Na kolekce Miss Sixty si potrpí dokonce celebrity, které preferují jak skvěle padnoucí džíny, tak unikátní kabelky s typickým logem. Značka Miss Sixty není ani fádní, ani jednoduchá, v jejích modelech rozhodně nesplynete s davem, pokud se tedy bojíte pozornosti lidí, raději se ji vyhněte obloukem. Kousky jsou hravé, sexy, stylové, barevné a zkrátka charakteristické svou svérázností. Pakliže nějaké modely již vlastníte a máte pocit, že jim něco málo chybí, pak jste pravděpodobně zapomněly na šperky téže společnosti, které nejsou o nic méně atraktivnější…

Kontrola času

Čas je neúprosný a většina z nás ho má málo. Neustálý spěch, stres a práce nás dovádějí k šílenství, proto potřebujeme mít neustálý přehled o tom, kolik je právě hodin. Pakliže nechcete po kapsách nosit drahý telefon, raději vsaďte na praktický a maximálně stylový doplněk v podobě sexy hodinek Miss Sixty. Tato růžová varianta je prototypem něžného vzhledu, ale svou jednoduchostí se hodí jak k otrhaným džínám, tak k pouzdrovým šatům. Využít je můžete také na běh, rychlo chůzi, jízdu na kole a jakoukoliv jinou sportovní aktivitu. Kdo říká, že Miss Sixty není praktická?

Hodinky jsou základ, autor: debenhamsHodinky jsou základ, autor: debenhams

Svérázný doplněk

Toužíte po jedinečném doplňku, který jen tak někdo nemá a přesto není křiklavý ani nijak jinak extrémně výrazný? Pak se vám jistě zalíbí tento jednoduchý náramek z chirurgické oceli s praktickým zapínáním a stylovým srdíčkem typickým právě pro značku Miss Sixty. Materiál náramku není těžký a také nepodléhá korozi, čili jej můžete nosit každý den a pro každou příležitost. Na výběr máte také ze zlaté varianty s růžovým kamínkem.

Doplněk pro každý den, autor: yooxDoplněk pro každý den, autor: yoox

Milovnice Miss Sixty

Stala jste se ohromnou fanynkou Miss Sixty a nejraději byste to vykřičela do světa? Šetřete si hlasivky a raději si pořiďte tuto originální brož, která hovoří za vše. Symetrická ozdoba ve tvaru červeno-bílé květiny je jemným a decentním doplňkem na sportovní sáčko nebo kabelu. A že si nepotrpíte zrovna na tuto barevnou kombinaci a preferujete něco víc holčičího? Pak máte na výběr z kombinace zlato-bílo černé či růžovo-bílo stříbrné.

Originální brož Miss Sixty, autor: yooxOriginální brož Miss Sixty, autor: yoox

Článek Šperky Miss Sixty pro ty, co se nebojí ukázat své pravé já! byl publikován 25. ledna 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...