Objevte kouzlo Dolce a Gabbana

Tagy:  dolce a gabbana, d&g, společnost, firma, dvojice, itálie, návrháři, oblečení, doplňky, obuv

Sponzorované odkazy:

Objevte kouzlo Dolce a Gabbana

Jestli někdo rozumí světu módy a trendů, pak jsou to právě vášnivý Italové. Že se značka zrodila právě pod taktovkou italského dua poznáte nejenom z názvu, ale stačí jediný pohled na nenapodobitelné kolekce a budete mít jasno. Italové jsou známi svou horkokrevností, která se v módním průmyslu nezapře a asi právě proto se Miláno stalo centrem všeho dění ohledně krásy a stylu. Pokud si potrpíte na neotřelou vizáž a jedinečné doplňky v kombinaci s omračující vůní, pak je značka Dolce & Gabbana tím pravým pro vás.

Značka se nestydí za svou vášnivost, autor: theoutnetZnačka se nestydí za svou vášnivost, autor: theoutnet

A co se vlastně pod zkratkou D&G skrývá? Domenico Dolce a Stefano Gabbana jsou slavnými zakladateli populární značky, která si své místo na výslunní našla prakticky ihned, co spatřila světlo světa jejich první kolekce, stalo se tak roku 1982. můžeme tedy hovořit o poměrně mladičké společnosti, která si za těch krátkých třicet let vysloužila post luxusní, prestižní návrhářské značky. Toto světoznámé duo se pyšní partnerstvím jak ve světě módy, tak v soukromí a že jsou harmonickým celkem dokazují i vášní nabité modely, které zákazníky nepřestanou nikdy překvapovat. Když už se zdá, že dvojice vyčerpala veškeré nápady, přijde s něčím tak inovativním, co rozvíří vody módního průmyslu. A čím se vlastně Dolce a Gabbana řídí? Jejich kousky jsou navrženy pro energicky založené a život milující ženy, které se nebojí obléknout do barev, použít krajku a prosadit nápaditost zdánlivě nekombinovatelných materiálů.

Práce s krajkou a jejím motivem je trendy, autor: pret-a-beautePráce s krajkou a jejím motivem je trendy, autor: pret-a-beaute

Pokud si potrpíte spíše na nenápadná saka, jednoduše střižené kalhoty a vašimi nejoblíbenějšími botami jsou šedé mokasýny, v butiku si na své nepřijdete. Co zde naopak objevíte jsou slušivé varianty pro volný čas jako jdou džíny, trika, svetříky a dokonce mikiny a samozřejmě spoustu společenského oděvu jak do kanceláře, na běžné nošení tak na exkluzivní večírky a plesy, kde chcete být za královnu vy! Ke všem modelům jsou pak k dispozici doplňky v podobě pásků, pokrývek hlavy, luxusní obuvi a samozřejmě jedinečných kabelek, které poznáte na první pohled. Vybrat si můžete jak z ,,obyčejnějších“ typů z pravé kůže, tak z kombinace plastu a krajky, která se za poslední rok stala neuvěřitelným hitem a inspirace pro další kopie a laciné napodobeniny. Chcete-li být svá a plná života, vsaďte jednoznačně na Dolce & Gabbana.

Návrhářské duo má divoké nápady, autor: profilefashionNávrhářské duo má divoké nápady, autor: profilefashion

Článek Objevte kouzlo Dolce a Gabbana byl publikován 4. února 2013 v 16.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...